Her dobler Rooney lønna

Wayne Rooney (18) er den yngste spilleren som har scoret i et EM-sluttspill. Hjemme i England sitter agent Paul Stretford og gnir seg i hendene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

COIMBRA (Dagbladet): Da Everton ville forlenge Wayne Rooneys gjeldende kontrakt etter sesongslutt i England, var tilbudet ei ukelønn på 250 000 kroner. Med Chelsea og Manchester United allerede godt siklende rundt gullfoten fra Goodison sa Paul Stretford klokelig nei. Og etter straffesparket han skaffet England mot Frankrike, og ikke minst etter de to scoringene mot Sveits i går, er plutselig dører åpne.

Også de utenfor England.

For en kommende målmaskin på 18 år og sju måneder vil Chelsea og Manchester United doble Evertons tilbud uten å blunke. Dermed synes Wayne Rooney tapt for barndomshjemmet på Goodison Park.

Dårligst i muntlig

Wayne Rooney var den store forskjellen mellom England og Sveits i går kveld. Han gjorde 1-0 på Englands første mulighet og drepte hetetokten på vei mot kvartfinalen da han banket inn det andre etter pause. Og sjøl om han ikke er den mest velartikulerte i den engelske troppen, og helst styrer unna kameraer og mikrofoner, sa han i hvert fall som sant er i går kveld:

-  Dette var en stor kveld for meg.

-  Det er alltid artig å score mål.