Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her dømmer Jonas Gahr Støre fotballkamp på Ekebergsletta

- Norway Cup er helt unikt. Se video!

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Utenriksminister Jonas Gahr Støre stilte i dag som dommer på Ekebergsletta i anledning Norway Cup.

Politikeren klarte seg uten grove dommerfeil i kampen som endte 3-2 til Bjørndal IF mot Tønsberg FK i G11-klassen.

- Det er selvsagt spennende å få denne muligheten. Jeg er veldig fotballintressert. Det har jeg vært i hele mitt liv. Jeg har spilt fotball selv og har barn som har spilt fotball, sier Støre til Dagbladet.

Roser cupen
Norway Cup fyller 40 år, og i årets utgave er hele 56 nasjoner representert.

- Norway Cup er helt unikt i Norge og i verden. Det er størst på mange måter. Det har så mange dimensjoner, og betyr mye for idretten, aktivitet og engasjement for de unge. Ikke minst fremmer det lagidretten, sier Støre til Dagbladet.

- I vårt arbeid med å drive integrering i et mangfodig Norge, er idrett unikt. All ungdom snakker idrett flytende. Jeg vil berømme alle de frivillige som er med å skape denne turneringen. Det er ikke alltid like enkelt. I denne byen er det mange idrettsklubber som er veldig mangfoldige der de skal få til dugnad, frivillighet og foreldredeltagelse. Jeg er imponert over alle som får det til. Vi som er i politikken bør stille opp og gi berømmelse for innsatsen som blir lagt ned, sier Støre.

Stolt NC-general
- Hva er ditt beste Norway Cup-minne?

DEBUT SOM DOMMER: Utenriksminister Jonas Gahr Støre dømte fotballkamp på Norway Cup fredag ettermiddag. Foto: Benjamin A. Ward /Dagbladet
DEBUT SOM DOMMER: Utenriksminister Jonas Gahr Støre dømte fotballkamp på Norway Cup fredag ettermiddag. Foto: Benjamin A. Ward /Dagbladet Vis mer

- Det er mange fine enkeltkamper, men det er stort sett det å være på Ekebergsletta som er stort i seg selv, sier Støre.

Norway Cup-general Frode Kyvåg var stolt over å få utenriksministeren til Ekebergsletta.

- Vi er stolte og imponert, og han (Gahr Støre) avslørte nye sider ved seg selv i dag, sier Kyvåg.

POPULÆR: Jonas Gahr Støre etter kampen. Foto: Benjamin A. Ward /Dagbladet
POPULÆR: Jonas Gahr Støre etter kampen. Foto: Benjamin A. Ward /Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media