Her dytter Bale en supporter som kom for tett på

Stjernespilleren likte ikke å få klem.

FOR NÆR: Gareth Bale dytter til den ene av de to supporterne. Foto: AP Photo/Boris Grdanoski/NTB Scanpix
FOR NÆR: Gareth Bale dytter til den ene av de to supporterne. Foto: AP Photo/Boris Grdanoski/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Makedonia slo Wales 2-1 i kveldens Vm-kvalifiseringskamp, og bortelaget stilte uten verdens dyreste fotballspiller Gareth Bale på banen. Det var likevel waliseren som fikk oppmerksomheten til to av supporterne på kampen.

To fans løp ut på banen for å få en klem av stjernespilleren i pausen, og Bale så seg nødt til å dytte bort de nærgående mennene. Han fikk også hjelp av en lagkamerat før de to mennene ble stoppet av sikkerhetsvaktene og geleidet ut av stadionanlegget.

Gareth Bale så ut til å ta det hele med et smil. 24-åringen har slitt med en skade i lengre tid, og kom aldri inn på banen i Makedonia. Wales har ingen mulighet til å kvalifisere seg for VM etter fem tap på sju kamper.

SMILET PÅ PLASS: Gareth Bale tok det med et smil da vaktene kom inn på banen og fjernet de to fotballsupporterne. Foto: AP Photo/Boris Grdanoski/NTB Scanpix
SMILET PÅ PLASS: Gareth Bale tok det med et smil da vaktene kom inn på banen og fjernet de to fotballsupporterne. Foto: AP Photo/Boris Grdanoski/NTB Scanpix Vis mer

Gareth Bale har ikke spilt en kamp siden juli. Wales tar imot Serbia på hjemmebane førstkommende tirsdag, og det spørs om Bale får noe spilletid i den kampen.

Gareth Bale ble i nylig møtt av 25 000 på Santiago Bernabeu under presentasjonen av waliseren etter rekordovergangen fra Tottenham.