Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er 4. runde-kampene i FA-cupen

Flere Premier League-dueller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Manchester United kom seg gjennom den tredje runden i FA-cupen så vidt i går ettermiddag, da Ole Gunnar Solskjær scoret vinnermålet på overtid.

Da var det Aston Villa som måtte unngjelde. I dag ble det klart at serielederne møter Portsmouth i 4. runde, på Old Trafford.


Flere klubber må ut i omkamper før oppsettet blir komplett, men Nottingham og Swansea trengte ikke en ekstra kamp for å slå ut Premier League-lagene Charlton og Sheffield United i helga.

Nottingham skal spille mot Chelsea på bortebane, og da kan det blir tøft å komme seg videre. Også Swansea må spille borte, mot enten Chester eller Ipswich.

Chester er det lavest rangerte laget som er igjen i cupen. De ligger på 15. plass i League Two - det fjerde nivået i England.

Morten Gamst Pedersens Blackburn skal spille borte mot enten QPR eller Luton, mens Claus Lundekvam og Southampton møter Manchester City eller Sheffield Wednesday.

4. runde-kampene spilles helga 26. - 28. februar. Omkampene i 3. runde spilles neste uke.

SCORET I DEBUTEN: Her scorer Henrik Larsson sitt første mål i Manchester United-drakta. Foto: AP
SCORET I DEBUTEN: Her scorer Henrik Larsson sitt første mål i Manchester United-drakta. Foto: AP Vis mer
image: Her er 4. runde-kampene i FA-cupen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!