Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er 60 000 kroners julegaven fra Ronaldo til alle lagkameratene

Med stjernas initialer.

I DET GAVMILDE HJØRNET: Før fredgens kamp mot Almeria skal hele Real Madrid-laget ha fått en klokka verdt mer enn 60 000 kroner av Cristiano Ronaldo. På baksiden er initialene hans inngravert. Det samme er «La Décima» som symboliserer klubbens tiende triumf i den gjeveste Europacupen. Foto: NTB Scanpix / Twitter
I DET GAVMILDE HJØRNET: Før fredgens kamp mot Almeria skal hele Real Madrid-laget ha fått en klokka verdt mer enn 60 000 kroner av Cristiano Ronaldo. På baksiden er initialene hans inngravert. Det samme er «La Décima» som symboliserer klubbens tiende triumf i den gjeveste Europacupen. Foto: NTB Scanpix / Twitter Vis mer

(Dagbladet): Det har vært en eventyrlig sesong for Cristiano Ronaldo. Først vant han Ballon d'Or for første gang siden 2008 før han var med på å lede Real Madrid til en historisk 10. triumf i den gjeveste europacupen.

Så langt denne sesongen har han scoret smått utrolige 25 mål på 14 kamper, og står med 32 mål på 23 kamper i alle turneringer.

Men selv om portugiseren tidvis har fått et rykte på seg for å være av det egoisitiske slaget, ser det ut til at han også vet å sette pris på hjelpen han får fra lagkameratene sine.

Dyr gave Eurosport skriver nemlig at han forut for fredagens kamp mot Almeria (som endte med 4-1-seier) delte ut en litt tidlig julegave til alle i troppen. Nemlig et armbåndsur verdt over 60 000 kroner. Uten at det lager noen nevneverdig bulk i lommeboka til verdensstjerna.

Alvaro Arbeloa var ikke sen om å publisere et bilde av urverket sammen med Ronaldo på sin Twitter-konto, og det kommer tydelig fram at klokka er spesiallaget.

På baksiden er blant annet spillerens navn inngravert. Det samme er «CR7» og «La Décima». Sistnevnte symboliserer den historiske tiende seieren i Champions League / Serievinnercupen.

VM for klubblag I disse dager spiller Real Madrid VM for klubblag i Marokko, og tirsdag kveld tok de seg til finalen etter 4-0 over meksikanske Cruz Azul.

I finalen lørdag venter vinneren av San Lorenzo (Argentina) og Auckland City (New Zealand).

Sergio Ramos åpnet målfesten etter kvarteret. Karim Benzema doblet til 2-0, mens Gareth Bale ordnet 3-0 tidlig i 2. omgang. Isco satte inn kveldens siste mål etter 72 minutter.

45.152 tilskuere fulgte kampen i Marrakech. Real Madrid står nå med 21 strake seirer.

For en gangs skyld kom ikke Cristiano Ronaldo på scoringslisten. Han misbrukte et par muligheter, men hadde tilgjengjeld tilretteleggeransvar på de to siste målene.

For Cruz Azul var Gerardo Torrado nærmest, men hans straffespark like før pause ble reddet av Iker Casillas.

Luksushotell Under oppholdet i Marokko har Real Madrid innlosjert seg på Sofitel Des Roses-hotellet i hovedstaden Rabat.

Den spanske avisa AS skriver at hele hotellet stenger for allmennheten så lenge verdensstjernene er innlosjert. Det vil si 229 rom og 37 suiter.

Gjennomsnittsprisen for en natt på et vanlig rom ved hotellet er 2500 kroner, mens en natt i en suite vil slanke sparegrisen med mellom 4500 og 6500 kroner.

I tillegg har hotellet to spesial rom: «the Opera» og «the Royale» som koster henholdsvis 11 500 og 23 000 kroner per natt.

Og det er ikke bare på hotellet sikkerheten er i orden. På gatene står det politi for hver 50. meter, og laget vil til enhver tid bli fulgt av så mange som 40 livvakter.

I tillegg vil militærpolitiet eskortere laget hver gang de skal ta seg til og fra trening eller kamp.

INNKVARTERING: Real Madrid-laget bor på Sofitel Des Roses-hotellet i Rabat under oppholdet i Marokko. Foto: Sofitel Rabat Jardin Des Roses Hotel
INNKVARTERING: Real Madrid-laget bor på Sofitel Des Roses-hotellet i Rabat under oppholdet i Marokko. Foto: Sofitel Rabat Jardin Des Roses Hotel Vis mer