Her er 60 000 kroners julegaven fra Ronaldo til alle lagkameratene

Med stjernas initialer.

I DET GAVMILDE HJØRNET: Før fredgens kamp mot Almeria skal hele Real Madrid-laget ha fått en klokka verdt mer enn 60 000 kroner av Cristiano Ronaldo. På baksiden er initialene hans inngravert. Det samme er «La Décima» som symboliserer klubbens tiende triumf i den gjeveste Europacupen. Foto: NTB Scanpix / Twitter
I DET GAVMILDE HJØRNET: Før fredgens kamp mot Almeria skal hele Real Madrid-laget ha fått en klokka verdt mer enn 60 000 kroner av Cristiano Ronaldo. På baksiden er initialene hans inngravert. Det samme er «La Décima» som symboliserer klubbens tiende triumf i den gjeveste Europacupen. Foto: NTB Scanpix / Twitter Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har vært en eventyrlig sesong for Cristiano Ronaldo. Først vant han Ballon d'Or for første gang siden 2008 før han var med på å lede Real Madrid til en historisk 10. triumf i den gjeveste europacupen.

Så langt denne sesongen har han scoret smått utrolige 25 mål på 14 kamper, og står med 32 mål på 23 kamper i alle turneringer.

Men selv om portugiseren tidvis har fått et rykte på seg for å være av det egoisitiske slaget, ser det ut til at han også vet å sette pris på hjelpen han får fra lagkameratene sine.

Dyr gave Eurosport skriver nemlig at han forut for fredagens kamp mot Almeria (som endte med 4-1-seier) delte ut en litt tidlig julegave til alle i troppen. Nemlig et armbåndsur verdt over 60 000 kroner. Uten at det lager noen nevneverdig bulk i lommeboka til verdensstjerna.

Alvaro Arbeloa var ikke sen om å publisere et bilde av urverket sammen med Ronaldo på sin Twitter-konto, og det kommer tydelig fram at klokka er spesiallaget.

På baksiden er blant annet spillerens navn inngravert. Det samme er «CR7» og «La Décima». Sistnevnte symboliserer den historiske tiende seieren i Champions League / Serievinnercupen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer