Sjefens antrekk:  Kjetil Siem er generalsekretær i Norges Fotballforbund. Her er hans forslag til bekledning på søkkvåte Ekebergsletta. Foto: Odd Roar Lange
Sjefens antrekk: Kjetil Siem er generalsekretær i Norges Fotballforbund. Her er hans forslag til bekledning på søkkvåte Ekebergsletta. Foto: Odd Roar LangeVis mer

Her er allværs-Kjetils beste klestips

Når det regner på Norway Cup er dette det beste antrekket.

(Dagbladet): Fotballforbundets generalsekretær Kjetil Siem har vært på flere Norway Cup-arrangement enn veldig mange andre. Derfor vet han hvordan man skal kle seg - både når sola skinner og når det høljeregner:

Sommerkledd  - Jeg kler meg som dette. Det er da sommer, smiler Siem, som er vant til regnvåte somre i hjemkommunen Rauma i Møre og Romsdal. Årets Oslo-sommer er mistenkelig lik disse barndomssomrene på nordvestlandet.

Siem velger badesandaler, både når det er sol og når det er gjørmete og vått som i dag.

Vannet renner lett inn - og lett ut.

- Paraply og sandaler fungerer bra, mener Siem.

Slik blir været
Skiftende bris, første del av dagen periodevis nordøstlig frisk bris på kysten. For det meste skyet. Regnbyger, sør for Mjøsa lokalt kraftige byger med torden, melder Meteorologisk Institutt om Norway Cup-været onsdag.

Torsdag er det håp om bedring for alle lagene som er i full gang med sluttspill. Da er det meldt sol og opp mot 20 grader på Ekeberg.
Hold deg oppdatert på været under Norway Cup: