Her er Arsenal best i Premier League

Mens Fulham klarer knapt å stokke beina mot rivalene.

Best: Arsenal er best i Premier League denne sesongen; i hvert fall i møte med andre lag fra London. Her scorer franske Olivier Giroud i 5-1-seieren mot West Ham i går. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON.
Best: Arsenal er best i Premier League denne sesongen; i hvert fall i møte med andre lag fra London. Her scorer franske Olivier Giroud i 5-1-seieren mot West Ham i går. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i denne oddsbloggen. 

Det spilles ofte lokaloppgjør i engelsk fotball, som i andre ligaer, og noen har en oppfatning om at disse «alltid» ender uavgjort. Det er selvsagt en sannhet med store modifikasjoner, for eksempel har Manchester-derbyet bare endt uavgjort én gang på de siste 19 oppgjørene. 

På den annen side har du Sunderland - Newcastle, hvis innbyrdes oppgjør har endt uavgjort fire ganger på de siste seks kampene, og fem på de siste ti. Da kan det være verdt å vurdere en slant på U på Langoddsen. 

Det er derimot ikke poengdelinger som skal være fokus i denne artikkelen. Neste stopp London Det er seks London-lag i Premier League nå, og det er nesten imponerende hvor mye onde følelser lagene klarer å pleie for hverandre. Enten fordi de er basert i samme del av byen (som Arsenal og Tottenham, eller Fulham og QPR), fordi de på et eller annet tidspunkt har konkurrert om titler (som Arsenal og Chelsea), eller en blanding av årsaker (som West Ham - Millwall, som er geografisk nære og som begge ble startet av havnearbeidere).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer