Her er Arsenals nye drakter

Løven Walcott, kaninen Fabregas, haien Arsjavin og ugla Sagna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Arsenal-kvartetten Andrej Arsjavin, Theo Walcott, Cesc Fabregas og Bacary Sagna viser i en fersk filmsnutt at de ikke tar seg selv så alt for høytidelig.Og de gjør det for en god sak. Arsenal har nemlig bestemt seg for å støtte barnesykehuset Great Ormond Street denne sesongen.De planlegger å gi sykehuset ekstra oppmerksomhet i forbindelse med London-derbyet mot Cheslea 29. november. Arsenal-spillerne gir også en dagslønn hver, og oppfordrer fansen til å bidra. Målet er å samle inn omkring 5 millioner til Great Ormond Street i løpet av sesongen.

Best drakt?Og i den anledning stilte altså Asjavin, Walcott, Fabregas og Sagna opp som henholdsvis hai, løve, kanin og ugle. Mange ville vel si at de to førstnevnte fikk de tøffeste kostymene. Walcott mener han kom aller best ut av det.- Jeg synes jeg fikk den beste drakta. Dette var morsomt, og det var det det handlet om: Å ha det moro og få inn penger samtidig, sier Walcott til The Sun. De fire spillerne var ute på gata for å samle inn penger sammen med fire av de unge pasientene fra sykehuset. Men Walcott innrømmer at han fikk lyst til å teste løvekreftene ytterligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer