Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er Arsenals nye drakter

Løven Walcott, kaninen Fabregas, haien Arsjavin og ugla Sagna.

|||
(Dagbladet): Arsenal-kvartetten Andrej Arsjavin, Theo Walcott, Cesc Fabregas og Bacary Sagna viser i en fersk filmsnutt at de ikke tar seg selv så alt for høytidelig.

Og de gjør det for en god sak. Arsenal har nemlig bestemt seg for å støtte barnesykehuset Great Ormond Street denne sesongen.

De planlegger å gi sykehuset ekstra oppmerksomhet i forbindelse med London-derbyet mot Cheslea 29. november. Arsenal-spillerne gir også en dagslønn hver, og oppfordrer fansen til å bidra. Målet er å samle inn omkring 5 millioner til Great Ormond Street i løpet av sesongen.

Best drakt?
Og i den anledning stilte altså Asjavin, Walcott, Fabregas og Sagna opp som henholdsvis hai, løve, kanin og ugle. Mange ville vel si at de to førstnevnte fikk de tøffeste kostymene. Walcott mener han kom aller best ut av det.

- Jeg synes jeg fikk den beste drakta. Dette var morsomt, og det var det det handlet om: Å ha det moro og få inn penger samtidig, sier Walcott til The Sun.

De fire spillerne var ute på gata for å samle inn penger sammen med fire av de unge pasientene fra sykehuset. Men Walcott innrømmer at han fikk lyst til å teste løvekreftene ytterligere.

- Jeg ville gjerne fått tak i maskoten vår og tatt en slåsskamp. Bacary og jeg hadde en liten batalje i draktene våre istedet, sier den lynraske vingen.

Besøker sykehuset
Sikkert lurt å gå løs på ugla Sagna i stedet for å yppe med Arsenal-maskoten, som tross alt er den grønne dinosauren «Gunnersaurus Rex».

Spillerne er ikke bare ute på gatene i dyredrakter og samler inn penger, de besøker også de unge pasientene på sykehuset.

- Jeg har besøkt barna på Great Ormond Street noen ganger nå. Hver gang du drar, håper du bare å få noen av ungene til å smile, og familiene deres også.  Og kanskje kan det gi dem en liten ekstra hjelp til å bli friske. Å besøke sykehuset og å lage denne filmen er det minste vi kan gjøre for å hjelpe til, sier Walcott til Daily Mail.

DINOSAUR: Andrej Arsjavin hilser på Arsenals maskot Gunnersaurus Rex før en kamp. Foto: Adrian Dennis, AFP/Scanpix
DINOSAUR: Andrej Arsjavin hilser på Arsenals maskot Gunnersaurus Rex før en kamp. Foto: Adrian Dennis, AFP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media