22 LANDSKAMPER FOR BRASIL: Arsene Wenger sier André Santos kommer til å spille en viktig rolle for Arsenal i tida framover. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
22 LANDSKAMPER FOR BRASIL: Arsene Wenger sier André Santos kommer til å spille en viktig rolle for Arsenal i tida framover. Foto: AFP PHOTO / CHRISTOF STACHEVis mer

Her er Arsenals nye venstreback

- Nå er jeg lykkelig, sier André Santos.

Arsenal har presset på seg fra supporterne om å handle før overgangsvinduet. Onsdag ble brasilianske André Santos presentert som ny spiller.

28-årige Santos vant forrige sesong seriegull med tyrkiske Fenerbahce, men var overlykkelig da sjansen i Arsenal bød seg.

- Jeg er lykkelig over å ha skrevet under for Arsenal. En av mine drømmer har vært å spille for en stor, europeisk klubb, og nå har jeg klart det, sa forsvareren til Arsenals nettsted.

Santos har fått 22 landskamper for Brasil. I hjemlandet har han spilt for Corinthians, Figueirense, Flamengo og Atlético Mineiro før overgangen til Fenerbahce.

Arsenal-manager Arsène Wenger viser at han mener alvor på overgangsmarkedet før det stenger ved midnatt. Mange supportere har kritisert ham for å slippe stjernespillerne Cesc Fàbregas og Samir Nasri. Franskmannen var selv svært fornøyd med kjøpet av Santos.

- Santos er en kvalitetsspiller med evne til både å forsvare og være med laget i angrep. Han har erfaring fra mesterligaen og Brasils landslag og har vist at han kan levere på høyeste nivå. Jeg ser fram til at han skal spille en viktig rolle for oss, sa Wenger.

(NTB)