Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er Barcelonas julegave til fansen

Ibrahim Afellay skrev under fireårskontrakt.

FÅR DRØMMEN OPPFYLT: Den nederlandske landslagsmannen Ibrahim Afellay ble Barcelonas julegave til fansen.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / JOSEP LAGO
FÅR DRØMMEN OPPFYLT: Den nederlandske landslagsmannen Ibrahim Afellay ble Barcelonas julegave til fansen.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / JOSEP LAGO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ibrahim Afellay var Barcelonas julegave til tilhengerne. Nederlenderen ble vist fram julaften og sa seg svært glad for overgangen.

- Jeg er svært lykkelig over å ha sluttet meg til verdens beste klubb, og jeg vil bære denne trøyen med stolthet og respekt, sa Afellay på spansk.

- Jeg har ønsket å spille for Barcelona siden jeg var barn. Det er en drøm å være her.

24-åringen ble hentet fra PSV Eindhoven for 24 millioner kroner. Overgangssummen var så lav fordi han ville blitt bosmanspiller til sommeren.

Barcelona pleier ikke å kjøpe spillere i vinterens overgangsvindu, men trener Pep Guardiola har ytret ønske om å styrke en stall med masse kvalitet, men ikke like mye bredde.

Afellay har fått en fireårskontrakt og kan få sin debut mot Levante 2. januar.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!