Her er Beckham i Arsenal-tøy

Fikk nummer 23 på første trening.

(Dagbladet.no): Arsene Wenger hadde ingen betenkeligheter med å si ja da David Beckham ba om lov til å trene med Arsenal i januar.

I dag økte antallet engelskmenn på Arsenal-trening betraktelig, da LA Galaxy-spilleren dukket opp til sin første trening med Cesc Fabregas, Emmanuel Adebayor og de andre Arsenal-stjernene.

Bakgrunnen for Beckhams gjesteopphold i Arsenal handler ikke om at Arsene Wenger ønsker å utvide stallen.

Det handler først og fremst om at Beckham skal holde formen ved like fram mot privatlandskampen mot Sveits i februar - hvor han kan få sin 100. landskamp for England. I tillegg ser han på det som god matching fram mot sesongstart i Major League Soccer i mars.

Beckhams hus ligger også like ved Arsenals treningsfelt, slik at han ikke trenger å kjøre langt for å komme seg til trening.

Samtidig håper Arsenal-manageren at hans unggutter kan dra nytte av å trene sammen med en så erfaren spiller som Beckham.

- Beckham kan alltid gi gode råd, mens vi holder ham i form. Ungguttene våre kan se opp til ham, sa Wenger nylig.

Men på frispark tror han faktisk det er Beckham som kan lære noe.

FØRSTE TRENING MED GJENGEN: Særlig Cesc Fabregas så ut til å være begeistret over å få en ny mann på treningsfeltet. David Beckham skal trene med Arsenal i januar. Foto: AP
FØRSTE TRENING MED GJENGEN: Særlig Cesc Fabregas så ut til å være begeistret over å få en ny mann på treningsfeltet. David Beckham skal trene med Arsenal i januar. Foto: AP Vis mer

- Jeg tror han får tøff konkurranse der, gliste Wenger.

Beckham har hatt trøye nummer 23 fast siden han gikk til Real Madrid i 2003. Det nummeret fikk han også på treningstøyet sitt i Arsenal, ettersom ingen andre i førstelagsstallen bruker det til vanlig.

Her er Beckham i Arsenal-tøy
<B>KAN LÆRE AV BECKS?:</B> En av sesongens store spillere i Premuier League, Cesc Fabregas, sammen med Beckham.
<B>HOLDER FORMEN VED LIKE:</B> David Beckham lader opp til privatkamp mot Sveits og sesongstart med LA Galaxy.