Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er Beckhams superheltskjegg

- Vil ligne «Wolverine» til Halloween.

SOM TO DRÅPER: David Beckhams (t.h.) småville skjeggvekst har blitt et samtaleemne. Selv spøker han med at det er en halloween-look for å ligne på superhelten «Wolverine» fra «X-Men».Foto: Stella Pictures/SCANPIX
SOM TO DRÅPER: David Beckhams (t.h.) småville skjeggvekst har blitt et samtaleemne. Selv spøker han med at det er en halloween-look for å ligne på superhelten «Wolverine» fra «X-Men».Foto: Stella Pictures/SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet.no): Lørdag kveld kan husstander over hele den vestlige verden forvente seg besøk av småtasser på godterijakt i forbindelse med Halloween.

David Beckham kommer neppe til å gå fra dør til dør i Beverly Hills for å stille spørsmålet «knask eller knep?», men 34-åringens småville ansamling av ansiktshår, kunne nok vært egnet til å skremme enhver til å finne fram en anseelig mengde slikkerier i pur frykt.

LA Galaxy-spilleren minner nemlig mistenkelig om superhelten «Wolverine» i Hugh Jackmans skikkelse med sitt frittvoksende skjegg, som har blitt et samtaleemne. 

- Det er snart halloween, og jeg tenkte på Wolverine fra X-Men, spøker briten.

Søndag ettermiddag lokal tid spiller Galaxy sin første sluttspillkamp mot Chivas USA på hjemmebane. I amerikansk idrett er det vanlig å la skjegget gro i denne fasen av sesongen, men Beckham tilbakeviser at det er overtro som har fått ham til å la skjegget gro. Det er snarere et utslag av latskap.

- Det er ikke noe sluttspillrituale. Jeg er bare lat og gidder ikke å barbere meg. Alle forteller meg å fjerne det, men jeg står på mitt, understreker Beckham.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media