RØRT: David Beckham er populær på Old Trafford fra før, og kveldens opptreden skader nok ikke.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
RØRT: David Beckham er populær på Old Trafford fra før, og kveldens opptreden skader nok ikke.Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

Her er Beckhams tydelige protest mot United-eierne

Tok på seg grønngult skjerf til stående Old Trafford-applaus.

||| (Dagbladet): Manchester United - AC Milan 4-0, 7-2 sammenlagt.

David Beckham ble mottatt med stående applaus da han entret banen halvveis ut i andre omgang i kampen mot Manchester United i kveld, og takket for hyllesten etter kampen.

Da ikledde han seg det grønne og gule skjerfet som markerer protesten mot Uniteds amerikanske eiere, og viste tydelig hvilken side han står på i konflikten mellom klubbens supportere og Glazer-familien.

På forhånd var det varslet at flere tusen fans skulle utsette inngangen på stadion med ti minutter, men når den tydelige protesten ikke ble gjennomført, var nok David Beckhams bidrag svært velkommen.

Og det var en rørt Milan-spiller som takket publikum etter 4-0-nederlaget.

- Det er en skuffende kveld fordi vi tapte, men det er alltid spesielt å komme tilbake hit. Mottakelsen var utrolig, jeg må si takk. Dette er kanskje min beste kveld noensinne på den måten. Jeg vet ikke (om han hadde en tåre i øyekroken, journ.anm.), men det er godt å være tilbake, sier Beckham til Viasat.

Beckham ble møtt med banner med påskriften «Welcome Back Green and Golden Balls», som henspiller på kallenavnet Golden Balls.

Superstjernen forlot også banen til stående applaus, og innrømmer at dette trolig var siste gangen han spilte på Old Trafford.