Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er bil-tabellen i Premier League

Gjett hvem som har de dyreste!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sannelig var det på tide at noen tok ansvar for å rangere lagene i Premier League etter hvem som har de dyreste bilene parkert utenfor treningsbanen.

Det ganske tungt puppefokuserte guttebladet Nuts har foretatt en undersøkelse av mer eller mindre vitenskapelig art på området.

Og det kommer kanskje ikke som noe sjokk at det er Chelsea-spillerne som har den mest kostbare bilparken. Med en snittpris på over 1,2 millioner kroner.

To ukelønninger

Det betyr at en del av dem setter av nesten to hele ukelønninger for å kjøpe bil, mens de best betalte nøyer seg med én.

For andre år på rad seiler BMW X5 opp som den mest populære bilen blant Premier League-spillerne. 22 mann, inkludert Arsenal-stopper Sol Campbell og kollega John Terry i Chelsea, kjører rundt i denne firehjulstrekkeren.

Trekk på alle fire hjul er tydeligvis det hotteste. Mercedes M-klasse og Range Rover er nemlig de to neste på lista.

Når det gjelder fart, er også Chelsea på tabelltoppen. Toppfarta på bilene til Mourinhos menn er i gjennomsnitt 309 km/t.

ENGLAND KJØRER BRITISK: Sven-Göran Eriksson kan sende en hel midtbanefirer på banen som har Aston Martin som sin favorittbil. Foto: Aston Martin
ENGLAND KJØRER BRITISK: Sven-Göran Eriksson kan sende en hel midtbanefirer på banen som har Aston Martin som sin favorittbil. Foto: Aston Martin Vis mer

Oppsiktsvekkende nok er nedrykkstruede Birmingham de nest raskeste gutta i klassen. De har i snitt mulighet til å styre mot nedrykk i 282 km/t.

Landslaget kjører engelsk

- Det faktum at de kommer raskere enn resten til treningsfeltet gjenspeiler seg ikke i tabellposisjonen, sier den tørrvittige Nuts-redaktøren Phil Hilton til Life Style Extra.

Ellers gleder engelskmennene seg over at deres utvalgte menn helst kjører britisk. Nuts har selvsagt også undersøkt hvilket bilmerke en sannsynlig VM-førsterekke liker best. Og med seks Aston Martin (blant annet hele midtbanen) og en Bentley inne på laget, er den nasjonale stoltheten sikret:

Keeper: David James - BMW.

Forsvar: Gary Neville - Mercedes, John Terry - BMW, Rio Ferdinand - Bentley, Ashley Cole - Aston Martin.

Midtbane: David Beckham - Aston Martin, Frank Lampard - Aston Martin, Steven Gerrard - Aston Martin, Joe Cole - Aston Martin.

Angrep: Michael Owen - Aston Martin, Wayne Rooney - BMW.

MEN WUNDERBAUM SKAL DE HA: Liverpool-kaptein Steven Gerrard vet råd mot en stinkende dyr bil.
MEST POPULÆR: BMW X5 er bilen som kjøres av flest Premier League-spillere, om vi skal tro undersøkelsen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!