Her er bildet England ikke vil se

Her blir den engelske landslagssjefen Sven-Göran «Svennis» Eriksson tatt på fersken. På vei ut av luksusyachten til Chelsea-eier Roman Abramovitsj på Aker Brygge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den russiske mangemilliardæren har denne uka vært på ferie i Norge med sitt luksusskip. Han har seilet langs kysten, og i går kveld var han ankret opp ved Aker Brygge i Oslo. Og et sted mellom syv og halv åtte i går kveld, fikk han celebert selskap.

Svennis gikk ombord i «Pelorus», og forlot ikke skipet før Abramovitsj la fra kai rett etter klokka elleve i går kveld.

Dagbladet fikk bildet av de to kameratene mens de pratet løst, og tok hverandre i hendene, før Svennis satte seg i en ventende bil som trolig tok ham over grensa til Värmland der han for tiden ferierer.

Kritikk

Dagbladet var i går kveld i kontakt med Svennis' nære venn og kollega, Tord Grip, samt Svennis' svenske manager Lars Sternmarker. Men ingen av dem visste noe om Svennis' besøk i Norge, eller hvorfor han var i samtaler med Abramovitsj.

Men bildene av de to kommer garantert til å skape furore i England. Rett før sommerens EM-sluttspill var Svennis i samtaler med Abramovitsj og Chelsea om managerjobben i klubben. Det ble sett på som et svik av engelsk presse, fordi det skjedde rett i forkant av EM. Det endte med at Svennis signerte en ny kontrakt med det engelske forbundet, FA, fram til 2008.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer