Her er bildet Liverpool-fansen ikke vil se

Fernando Torres ble skadd - og Steven Gerrard var savnet.

(Dagbladet.no) Aston Villa - Liverpool 0-0.

Før kampen var alt fokus rettet mot Martin O\'Neill, Gareth Barry og Rafael Benitez. De har kraglet om midtbanespilleren i sommer, men la feiden til side i kveld og managerne tok hverandre i hånda før kampstart.

Fansen glemmer imidlertid ikke så lett, og Villa-supporterne sa klart fra hva de mener om Benitez med følgende banner:

«Rafa Benitez is just a fat Spanish waiter»

Torres ut med skade

Robbie Keane var på vei alene gjennom Villa-forsvaret med 18 minutter igjen av kampen. Han brukte litt for lang tid på medtaket sitt, og ble tatt igjen. Nigel Reo-Coker kastet seg inn i Keane og skuddet til iren gikk utenfor.

Reo-Coker traff ikke ballen i taklingsforsøket, men samtidig fikk Keane skutt før han ble truffet. Liverpool-leiren var imidlertid rasende, men dommeren ignorerte protestene.

Men det ville seg ikke helt for Liverpool i kveld - og heller ikke for Villa, for den saks skyld.

SKADD: Rafael Benitez liker ikke det han ser, når Fernando Torres må forlate banen med en skade i låret. Foto: REUTERS
SKADD: Rafael Benitez liker ikke det han ser, når Fernando Torres må forlate banen med en skade i låret. Foto: REUTERS Vis mer

Det ble mye nesten på begge lagene, som ikke hadde det lille ekstra på Villa Park.

Fernando Torres har ofte det lille ekstra, men han haltet av banen etter bare 27 minutter. Helt upresset stoppet han plutselig opp, og tok seg til låret. Det så ut som spanjolen pådro seg en strekk, som i verste fall kan bety flere uker på sidelinja.- Det er for tidlig å si noe om hvor alvorlig dette er. Vi skal gjennomføre en undersøkelse av låret på mandag, og da vil vi få flere svar. Det kan hende han blir ute i 7-10 dager, men vi vet ikke ennå, sier Benitez.

Halvsjanser

Blant alle halvsjansene hadde John Carew en av kampens aller største muligheter.

Nordmannen fikk stå umarkert etter 35 minutter, men han skjøt rett på bursdagsbarnet José Reina (26) fra 12-13 meter.

Det var åpenbart at savnet av Steven Gerrard er større enn Liverpool-fansen nok liker, for rødtrøyene - i kveld i grått - var ganske tamme framover. Gerrard er lyskeoperert, så Liverpool-skal være glad for at det er landslagspause nå.

Hvis Liverpool hadde vunnet, hadde de sørget for klubbens beste seriestart siden 1994 - da de sist hadde full pott fra de tre første kampene.

Men Liverpool henger fortsatt bra med selvfølgelig, og har like mange poeng som Chelsea - som også spilte uavgjort i dag (mot Tottenham).

Her er bildet Liverpool-fansen ikke vil se
KUNNE SCORET: John Carew hadde en stor sjanse i første omgang, men han skjøt rett på José Reina.
VELKOMMEN TIL VILLA PARK: Rafael Benitez er ikke populære i den ene halvdelen av Birmingham, etter sommerens jakt på Gareth Barry.
TOK HVERANDRE I HÅNDA: Innbytterbenkene var omringet av fotografer før kampstart - så Rafael Benitez og Martin O\'Neill var nesten nødt til å ta hverandre i hånda.