GREP SJANSEN: Anders Konradsen poserer med sin nye drakt. Godset slipper ham på en tre og et halvt års kontrakt med Rennes. Foto med tillatelse av Tore Pedersen
GREP SJANSEN: Anders Konradsen poserer med sin nye drakt. Godset slipper ham på en tre og et halvt års kontrakt med Rennes. Foto med tillatelse av Tore PedersenVis mer

Her er bildet som viser at Konradsen er klar for Rennes

Har skrevet under en kontrakt på tre og et halvt år.

Anders Ågnes Konradsen (25) forlater Strømsgodset til fordel for franske Rennes. Midtbanespilleren har skrevet under en kontrakt på tre og et halvt år.

Det opplyste Rennes på eget nettsted fredag. Konradsen reiste dagen før til Frankrike for å forhandle om sin personlige avtale. Ifølge Drammens Tidende får Strømsgodset 15 millioner kroner for 25-åringen.

- Jeg er veldig glad for å komme hit og få spille i den franske serien. Rennes er en stor klubb og er anerkjent i Europa. Da jeg hørte Rennes var interessert i meg, grep jeg sjansen. Jeg skal lære meg fransk raskt og prøve å tilpasse meg så godt som mulig, sier Konradsen.

Konradsen meldte overgang til Strømsgodset fra Bodø/Glimt i januar 2011. Han var en viktig spiller for drammenserne da klubben sikret sølvet i eliteserien i fjor høst.

Alexander Tettey spilte i Rennes i flere sesonger. Han gikk til engelske Norwich i august i fjor.

(NTB)