Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er bildet som viser at Øvrebø hadde rett

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Italia - Romania 1-1.

Tom Henning Øvrebø hadde en stor utfordring foran seg i Zürich i ettermiddag - med to lag på desperat poengjakt.

Og da han ti minutter før slutt ga Daniel Niculae straffe - på stillingen 1-1 - da gikk det en kule varmt for flere av italienerne.

Øvrebø hadde allerede snytt Luca Toni og Italia for det som viste seg å være en helt grei onside-scoring, og straffen blidgjorde ikke akkurat det kjempende Azzurri.

Christian Panucci hadde armene rundt Niculae, og selv om rumeneren falt lett, er det kanskje vanskelig å kritisere den norske dommeren for å blåse for det han ser - og som bildet øverst i denne saken viser.

Men, kanskje like greit, Gianluca Buffon reddet straffen, og Italia og Romania delte poengene.

• Hva mener du, var det straffe til Romania?

image: Her er bildet som viser at Øvrebø hadde rett
BRYTETAK: Christian Panucci har et godt tak rundt Daniel Niculae - som selvfølgelig legger seg tilbake. Straffe? Det er vanskelig å kritisere Øvrebø sterkt for å blåse. Foto: AFP/SCANPIX
BRYTETAK: Christian Panucci har et godt tak rundt Daniel Niculae - som selvfølgelig legger seg tilbake. Straffe? Det er vanskelig å kritisere Øvrebø sterkt for å blåse. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!