Her er bildet United-fansen ikke vil se

Thiago Alcantara presentert som Bayern-spiller i dag.

OFFISIELT BAYERN-SPILLER: Thiago Alcantara ble presentert av Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge etter en pressekonferanse. Foto: REUTERS/Johannes Simon/Pool/NTB Scanpix
OFFISIELT BAYERN-SPILLER: Thiago Alcantara ble presentert av Bayern-direktør Karl-Heinz Rummenigge etter en pressekonferanse. Foto: REUTERS/Johannes Simon/Pool/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Bayern Münchens ferske trener Pep Guardiola fikk omsider spilleren han har ønsket seg fra gamleklubben Barcelona. I dag skrev spanjolen under på en fireårskontrakt med den regjerende tyske mesteren.

- Det er få lag i verden som er like sterke som Bayern München. Det er en stor utfordring for meg. Jeg ser fremt til å møte alle spillerne. Etter U21-EM ringte jeg Pep Guardiola og vi snakket om mulighetene for en overgang, sier Thiago ifølge tyske Bild.

Thiago Alcantara (22) ble gjenforent med sin gamle tener, og forteller at han vil spille i den posisjonen Guardiola vil at han skal spille.

- Jeg spilte under Pep Guardiola i ungdomstiden. Jeg skylder ham alt så langt, sier Thiago.

Thiago har vært lenge koblet til Manchester United, men havnet altså i stedet i Tyskland. Det var vondt å svelge for mange Manchester United-supportere som forventer et stort navn inn portene på Old Trafford før kommende sesong.

Overgangssummen til Thiago er ifølge Bayern på omkring 25 millioner euro (198 millioner kroner). Thiago skal også ha godtatt et kutt i sine personlige utbetalinger for å dekke inn den siste delen av Barcelonas krav.