Du leser nå Dagbladet Pluss

Her er bronselaget som kan skape norsk fotballfeber igjen

Les dommen fra gamletrenerne.

GULLKULL: Denne generasjonen som tok bronse i U21-EM i Israel i 2013 er i ferd med å prege også A-landslaget. NTB Scanpix
GULLKULL: Denne generasjonen som tok bronse i U21-EM i Israel i 2013 er i ferd med å prege også A-landslaget. NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): For to år siden jublet Norges U21-landslag etter festfotball, sjokkresultater og EM-bronse i Israel. Da blåste denne gylne generasjonen nytt liv og håp til en norsk fotballfamilie hvor pessimismen tangerte bunnpunktet.

Etter 90-generasjonens store gjennombrudd i 2012 og 2013 begynte norske fotballsupportere å drømme om en stor fremtid igjen. Det samme gjorde spillere og ledere.

- Jeg så for meg at denne gjengen ville utgjøre ryggraden på A-landslaget i fremtiden. Det synes jeg de har levd opp til, sier daværende U21-sjef Tor Ole Skullerud til Dagbladet.

Mot Bulgaria på torsdag var hele ti av Skulleruds bronsegutter med da Norge styrket sjansene betraktelig for EM-spill i Frankrike. I morgen må de legge all respekt for Kroatias superstjerner til side - akkurat slik de gjorde på U21-nivå.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.