Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er Brynes seiersoppskrift: Coca-Cola!

Bryne- Haugesund 1- 0. Ragnvald Soma var Brynes juvel på midtbanen, nå regjerer han som en Rune Bratseth i forsvar og jær-buene øyner håp om fornyet kontrakt. Brynes hemmelige våpen er Coca-Cola!

- Jeg spiller der det er best for laget, sier elegante Soma, som flere storklubber i Europa følger tett.

I går var Soma igjen banens beste mot Haugesund. Og med grovarbeider Rune Medalen på topp, sikret Bryne seg tre verdifulle poeng.

Medalen (30) har fagbrev som murer, og er en murbrekker i Brynes angrep. Men oppladningen foran kampen var original og sikkert omstridt:

- Vi har hørt at løpskapasiteten øker med 10- 15 prosent hvis vi drikker mye cola. Så jeg og flere spillere drakk halvannen liter cola to- tre timer før kampen, flirer Rune Medalen.

- Og det virket?

- Vet ikke, vi vant, og jeg løp mye, sier Medalen. Han er en av fotballens slitere som ikke briljerer med finslepen teknikk og lissepasninger. Men han jobber og kjemper, slåss og takler. Gull verdt for et lag i motgang, men ennå har ikke Bryne tilbudt mureren ny kontrakt.

- Vet ikke hva det blir til, jeg er gammel, vet du. Men jeg spiller gjerne mer fotball, sier Rune Medalen til Dagbladet. For Haugesund ser det meste svart ut. Skadene florerer, i går skapte de mange sjanser, men uflaks og udyktighet ødela.

- Nå lengter vi etter den gode følelsen etter å ha vunnet en fotballkamp. Det er lenge siden sist. Vi må ikke tenke negativt, men gå på banen for å vinne hver duell, fastslår keeper Per A. Haftorsen, som satt på benken med skade i går.

Bryne vant med innsats og hardt arbeid, men poengene satt langt inne.

De fleste så et Haugesund-skudd i stengene, men der dukket Brynes Jonas Jonsson opp på streken og reddet seieren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media