Her er Carew og Drogba på «klubbjakt» i Frankrike

Drillo vil ha spissen tilbake på landslaget.

STJERNEMØTE: Dette bildet postet John Carew på Twitter i ettermiddag. Her er han med Chelsea-spiss Didier Drogba til høyre, og en person Carew kaller Tony T til venstre. Foto: John Carew/Twitter.
STJERNEMØTE: Dette bildet postet John Carew på Twitter i ettermiddag. Her er han med Chelsea-spiss Didier Drogba til høyre, og en person Carew kaller Tony T til venstre. Foto: John Carew/Twitter.Vis mer

ULLEVAAL (Dagbladet): John Carew (32) er ferdig i West Ham etter bare én sesong i klubben. Carew er for tida i Frankrike - og postet i går et bilde av seg selv i en hvit Audi på Twitter.

- Bawse'n around La Croisette, skrev Carew.

Promenade de la Croisette er en berømt gate i den franske byen Cannes i sør-Frankrike.

Med Drogba
I dag postet han et bilde av seg selv og Chelseas Didier Drogba. Drogba er - i likhet med Carew - trolig på klubbjakt etter at kontrakten med Chelsea løper ut.

I CANNES: John Carew i en hvit Audi i Cannes i Frankrike. Foto: John Carew/Twitter.
I CANNES: John Carew i en hvit Audi i Cannes i Frankrike. Foto: John Carew/Twitter. Vis mer

Sammen med bildet av seg selv og stjernespissen skriver Carew:

- I går kveld med gutta mine Tony T og «El Matador» Drog :)

Den franske avisa Nice Matin skriver også at Drogba var på byen i Cannes i går.

Vil ha med Carew
Egil Drillo Olsen og det norske landslaget møter England på Ullevaal lørdag. Landslagssjefen har ikke gitt opp at Carew kan være med å bidra på det norske landslaget i VM-kvaliken som starter til høsten.

MØTTES I PREMIER LEAGUE: På Villa Park i oktober 2009. Aston Villa mot Chelsea. John Carew mot Didier Drogba. Foto: AP Photo/Tom Hevezi
MØTTES I PREMIER LEAGUE: På Villa Park i oktober 2009. Aston Villa mot Chelsea. John Carew mot Didier Drogba. Foto: AP Photo/Tom Hevezi Vis mer

- Jeg hører rykter om at han skal ta kontakt med meg og diskutere framtida. Det må han gjerne gjøre. Ingenting ville vært bedre om han fant seg en klubb. Han får spille hvis han sjøl vil og står på. Det er hodet til John som avgjør dette her, sier Drillo.

Carew har 91 landskamper, men har slitt med spilletid i West Ham det siste året. Det er foreløpig ikke kjent hvor - eller om - Carew fortsetter proffkarrieren.

På spørsmål om Drillo frykter at Carew har spilt sin siste landskamp, svarer landslagssjefen slik:

HÅPER HAN FORTSETTER: Egil Drillo Olsen håper John Carew finner seg en ny klubb og kan bidra på landslaget til høsten. 
Foto: Lise Åserud / Scanpix
HÅPER HAN FORTSETTER: Egil Drillo Olsen håper John Carew finner seg en ny klubb og kan bidra på landslaget til høsten. Foto: Lise Åserud / Scanpix Vis mer

- Det kan du gjerne si at jeg frykter, men jeg håper fremdeles at han ikke har spilt sin siste landskamp, sier Drillo.

West Ham rykket nylig opp til Premier League, og kunngjorde i går at seks spillere ikke får ny kontrakt. Én av disse er den norske spisskjempen.

Sammen med Carew er Julien Faubert, Abdoulaye Faye, Papa Boupa Diop, Frank Noube og Ollie Lee er ferdig i klubben.