Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er cupfinalevideoene

Østfoldingene er mer populære enn Sandefjord - så langt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Først i den siste serierunden sikret Fredrikstad og Sandefjord seg ny kontrakt i Tippeligaen. På søndag møtes de to ærverdige fotballbyene til cupfinaledyst på Ullevaal.

Det er fotballfeber i Vest- og Østfold.

Klubbene har spilt inn cupfinalelåter, og supporterne lader opp til søndagens kamp med fest både i hjembyene og i hovedstaden.

I Sandefjord satser de også på hjelp fra oven. I ettermiddag runget «Vi er blå» fra klokketårnet i kirken, skriver Sandefjords Blad.

Fredrikstad satser på nok en bussrekord. Den skal inn i Guinness\' rekordbok, og en politimann skal telle. Den forrige rekorden hadde ishockeysupporterne til svenske Leksand, med 77 busser. Plankehaugen satser på minst 90, skriver Fredriksstad Blad.

I kåringen «Klubben i mitt hjerte» har FFK foreløpig et godt overtak på Sandefjord.

Aristrokratene fra Østfold hadde i ettermiddag fått 891 stemmer, mot blåhvalenes 379 stemmer. Begge stiller i klassen for spesialidrettslag over 100 medlemmer.

• Kåringen er delt inn i fem klasser og avsluttes om en uke. Her kan du lese mer om klassene og stemme på din klubb.

FLEST STEMMER TIL FFK: Tarik Elyounoussi og Fredrikstad har fått flere stemmer i «Klubben i mitt hjerte» enn Samuel Isaksen og Sandefjord. Foto: ARNT E. FOLVIK
FLEST STEMMER TIL FFK: Tarik Elyounoussi og Fredrikstad har fått flere stemmer i «Klubben i mitt hjerte» enn Samuel Isaksen og Sandefjord. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer
image: Her er cupfinalevideoene
Hele Norges coronakart