Her er de andre duellene som avgjør gull og nedrykk

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tommy Svindal Larsen (Odd) mot Christian Grindheim (VIF)

Svindal Larsen er tilbake etter karantene. Må styre et hjemmelag uten Occean på topp. Grindheim trente for fullt i går etter smellen han pådro seg tidligere i uka. VIFs nøkkel til kreative angrepsspill.

Jan Frode Nornes (Odd) mot Steffen Iversen (Vålerenga)

Odd-forsvar Nornes møter en av ligaens mest hodesterke angrepsspiller. Få lag er så avhengig av en enkeltspiller som gullkandidat Vålerenga.

Marius Johnsen (Start) mot Øyvind Hoås (Fredrikstad)

203 cm høye Hoås blir sannsynligvis Start-toppscorer Marius Johnsens motstander på dødballene. Og de blir det mange av i en kamp som står om gull og videre Tippeliga-liv.

Brede Hangeland (Viking) mot Tor Hogne Aarøy (Aalesund)

Kveldens lengste duell. 195 cm landslagsspiller mot 204 cm nedrykkstruet spiss. Deila ute - dermed må en Hangeland i storform spille stopper.

NEDRYKKSDUELL: Klarer Christian Steen å stoppe Egil Østenstad, i Viking-spissens siste seriekamp? Foto: Scanpix
NEDRYKKSDUELL: Klarer Christian Steen å stoppe Egil Østenstad, i Viking-spissens siste seriekamp? Foto: Scanpix Vis mer

Egil Østenstad (Viking) mot Christian Steen (Aalesund)

Østenstad debuterte i norsk toppdivisjon i 1990. I kveld er det slutt. Med hattrick kan han bli toppscorer i avskjedsåret _ det blir tøft med sterke Steen på ryggen gjennom 90 minutter.

Frode Kippe (Lillestrøm) mot Rob Friend (Molde)

Kippe topper Dagbladets spillerbørs før siste runde. Fysisk tøffe Rob Friend er Moldes toppscorer, og begge er svært sterke i lufta.

Robert Koren (Lillestrøm) mot Daniel Berg Hestad (Molde)

To midtbanespillere som begge betyr mye for sitt lags angrepsspill. Begge har scoret i omtrent hver fjerde kamp i år, Koren er i tillegg LSKs beste på målgivende.

Espen Olsen (Ham-Kam) mot Ragnvald Soma (Brann)

Raske Olsen og hodesterke Ringberg har funnet tonen for Kamma i høst. Somas jobb blir å løpe opp motstanderens unge toppscorer etter at svensken har stusset videre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer