TAR ANSVAR: Chris Reid, øverste leder i et britisk sikkerhetsfirma, påtar seg det fulle ansvaret for den falske bomben som førte til at Premier League-kampen mellom Manchester United og Bournemouth måtte avlyses. Foto: NTB Scanpix
TAR ANSVAR: Chris Reid, øverste leder i et britisk sikkerhetsfirma, påtar seg det fulle ansvaret for den falske bomben som førte til at Premier League-kampen mellom Manchester United og Bournemouth måtte avlyses. Foto: NTB ScanpixVis mer

Her er den falske bomba som skapte kaos på Old Trafford: - Jeg er helt knust

Sikkerhetssjefen tar selvkritikk.

Chris Reid, øverste leder i et britisk sikkerhetsfirma, påtar seg det fulle ansvaret for den falske bomben som førte til at Premier League-kampen mellom Manchester United og Bournemouth måtte avlyses.

- Jeg er helt knust over at en feil i mine rutiner har påført så mange problemer, og at folk ble skuffede og redde, sier Reid.

Bombekopien ble oppdaget minutter før avspark på Old Trafford søndag. Kampen mellom Manchester United og Bournemouth ble utsatt og stadionet ble evakuert. Oppgjøret skal nå spilles 17. mai.

Reid, en pensjonert politibetjent fra Scotland Yard, kan opplyse om at bomben ble gjenglemt på et toalett på Old Trafford. Han trodde en lignende bombe han hadde i vesken sin var den som var blitt brukt til trening for fem hundepatruljer på det aktuelle toalettet.

- Det er min feil, og jeg må ta fullt ansvar for å legge igjen treningsobjektet sist onsdag, sier Reid.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.