Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er det Drogba som får gult kort

Nå er han skadd.

SPARK I BRYSTET: Didier Drogba fikk frispark mot seg og gult kort etter sparket fra Jonny Evans. Foto: AFP/Adrian Dennis
SPARK I BRYSTET: Didier Drogba fikk frispark mot seg og gult kort etter sparket fra Jonny Evans. Foto: AFP/Adrian Dennis Vis mer

||| • YouTube: Se episoden (kan bli fjernet)

(Dagbladet): Et lite skår i gleden for Chelsea dagen derpå, Didier Drogba ble skadd mot Manchester United på Stamford Bridge i går kveld.

Chelsea-manager Carlos Ancelotti forteller at det ikke var uten grunn at kraftspissen ble tatt av banen før sluttsignalet.

- Drogba har et problem, fordi han har problemer med å røre på seg. Men jeg håper han blir bedre i løpet av et par dager, sier Ancelotti til Sky Sports.

Skaden pådro 31-åringen seg trolig i en duell med United-stopper Jonny Evans, og det var Elfenbeinskyst-angriperen som fikk gult kort.

Etter 72 minutter kom Evans inn med støvelen først, på kanten av 16-meteren. United-stopperen traff Drogba i brystet, og spissen gikk rett ned.

Drogba tok seg til brystet og falt sammen, med spasmer i beina.

Dommer Martin Atkinson tilkalte Chelseas medisinske apparat, som fikk spissen på beina. Så ga Atkinson Drogba gult kort for episoden, trolig fordi han mente spissen forsøkte å filme seg til straffespark.

SPASMER: Drogba ble liggende med ristende bein. Foto: AP/Sang Tan
SPASMER: Drogba ble liggende med ristende bein. Foto: AP/Sang Tan Vis mer

I motsetning til United klagde ikke Chelsea på noen dommeravgjørelser etter kampen, heller ikke Drogba-kortet. Ancelotti er mest opptatt av at de blåkledde ikke skal ta av, med et forsprang på fem poeng til ligatreer United.

- Vi har vunnet mot Liverpool og Manchester United, men vi tapte mot Wigan og Aston Villa. Hver kamp er den samme, de gir tre poeng. Vi må holde på konsentrasjonen mot United og alle andre lag, sier Ancelotti.

DROGBA IGJEN: United-stopper Wes Brown mener Drogba dro han ned i feltet før John Terry nikket inn seiersmålet. Foto: REUTERS/ Eddie Keogh
DROGBA IGJEN: United-stopper Wes Brown mener Drogba dro han ned i feltet før John Terry nikket inn seiersmålet. Foto: REUTERS/ Eddie Keogh Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media