Her er Drillos Irak-assistent

- Har fått en på øverste hylle, mener Drillo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Både Roar Stokke og Ola By Rise har takket nei til jobben som Iraks assistenttrener, men i dag fikk Drillo endelig napp.

 Mannen som skal hjelpe ham å få Irak til VM i 2010 heter Otto Ulseth, melder Adresseavisa. - Jeg gikk ut tidlig og kontaktet en håndfull aktuelle. Noen sa nei med en gang, og noen gikk i tenkeboksen. En av dem var Otto, og etter å ha tenkt litt sa han ja. Det er jeg veldig glad for, sier Drillo til Dagbladet.no.

Drillo er ikke i tvil om Ulseth har kvalitetene som kreves. Kriteriene han vaktla handlet blant annet om at vedkommende måtte ha noenlunde felles fotballfilosofi, samt være flink med mennesker.

- Jeg føler jeg har fått en på øverste hylle. Han er trivelig, har lett for å skape entusiasme rundt seg og jeg har kjent ham så lenge at jeg vet vi vil fungere godt sammen, sier han til Adresseavisa.

- Bedre trenere har fått sparken

Ulseth var hovedtrener for Tromsø i 2005, men fikk sparken i august etter at flere sentrale spillere hadde uttrykt mistillit. Han har også jobbet som sportskommentator i Adresseavisa, og skrevet boka «med Drillo i Premier League».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer