Her er e-posten der NFF-toppen refser kollegene

Les e-posten i sin helhet.

KRITISK: Ronny Aasland, direktør for strategi og forretningsutvikling i Norges Fotballforbund.  Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet
KRITISK: Ronny Aasland, direktør for strategi og forretningsutvikling i Norges Fotballforbund. Foto: Sveinung U. Ystad, Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladet skriver i dag om bråk i Norges Fotballforbund (NFF). Her er e-posten der Ronny Aasland, direktør for strategi og forretningsutvikling i NFF, går til knallhardt angrep på kolleger i Fotball-Norge:

Les e-posten i sin helhet her:

Emne: Personlig ytring til 3 personer som over tid har skadet fotballen.

26. februar 2016, 13:02:

Bjarne Berntsen - Einar Schulz og Stig Ove Sandnes.

Grensen er nådd. Den er passert med god margin.

Jeg skriver en felles mail til dere. Utgangspunktet er hvordan dere representerer norsk fotball. Skadene dere har påført og påfører organisasjonen. Mangel på lojalitet. Eller motsatt - illojalitet.

Først en liten innledning.

Dere var alle 3 sentrale i prosessen og gjennomføringen av den forrige medieavtalen.Jeg opplever at det er den største omdømmeskandalen i norsk fotball noensinne. Prosessen og resultatet av avtalen skader fortsatt hele organisasjonen. Et samlet norsk fotball har mistet betydelige inntekter i denne perioden.NFF har til tross for dette - og flere andre belastende saker opprettholdt et langsiktig samarbeid med våre nasjonale partnere. Og utviklet nye inntektskilder og aktiviteter.Til tross for de skadene dere påførte organisasjonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.