TRØBLETE SESONG: Marouane Fellaini har fortsatt ikke scoret for Manchester United, og signalet Ryan Giggs ga sist helg tyder på at det kanskje forblir sånn: Belgieren fikk ikke en gang sitte på benken. Foto: NTB Scanpix
TRØBLETE SESONG: Marouane Fellaini har fortsatt ikke scoret for Manchester United, og signalet Ryan Giggs ga sist helg tyder på at det kanskje forblir sånn: Belgieren fikk ikke en gang sitte på benken. Foto: NTB ScanpixVis mer

Her er en som er lei seg over at Moyes måtte gå

Tøffe uker.

(Dagbladet:) Nyheten om David Moyes' avgang slo ned som ei bombe på tampen av påskehelga, men siden resultatene hans var miserable, var det ikke mange som ble veldig lei seg - verken blant supporterne, eller i spillergruppa.

De som helst ville at Moyes skulle bli, var stort sett sarkastiske motstanderfans. Men det finnes én til: Marouane Fellaini, Moyes' prestisjekjøp i august i fjor, har hatt det tøft de siste par ukene.

- Forrige uke var tøff for meg, for jeg sto manageren nær, sier Fellaini i et intervju med MUTV.

- Det var trist, men sånn er fotballen. Resultatene er det viktigste av alt i fotball, så klubben besluttet å ta denne avgjørelsen. Nå har vi en ny manager, og vi ser framover. Det gjenstår tre kamper, og vi ønsker en sterk avslutning, sier belgieren, ifølge Daily Mail.

Den første av de tre avholdes på Old Trafford klokka 16 i dag, med formsterke Sunderland som motstander. Da får vi kanskje en ny pekepinn på at Fellainis United-karriere går mot slutten:

Den høyreiste midtbanespilleren fikk ikke en gang sitte på benken da Ryan Giggs tok ut sitt første United-lag forrige helg.

- Han var uheldig, sa Giggs i en kommentar etter Norwich-oppgjøret.