INGEN PRIMADONNA: Spissveteran Andrej Sjevtsjenko er en av Ukrainas viktigste spillere. Drillo vurderer å gi spissen ekstra markeringsoppmerksomhet på onsdag. Foto: Gleg Garanich / REUTERS.
INGEN PRIMADONNA: Spissveteran Andrej Sjevtsjenko er en av Ukrainas viktigste spillere. Drillo vurderer å gi spissen ekstra markeringsoppmerksomhet på onsdag. Foto: Gleg Garanich / REUTERS.Vis mer

Her er en stjerne Drillo respekterer

- Sjevtsjenko ser god ut på landslaget.

|||
HOTEL BRISTOL (Dagbladet): Egil Drillo Olsen venter bedre motstand mot Ukraina enn det laget hans fikk mot Montenegro. Han er fortsatt opptatt av å holde den gode Ullevaal-statistikken sin i live.

Klarer Norge å unngå tap også på onsdag, blir det Drillos 35. hjemmekamp på rad uten tap.

- Vi venter oss et bra lag med flere stjernespillere. De er litt mer balltrillende enn Montenegro.

- Det synes vel du er OK, å møte balltrillende lag?

- Jo, men det som ikke er like bra, er at de er hurtigere. De har kantspillere som nok vil prøve å bruke farta si mot oss, sier Drillo til Dagbladet.

- Ingen primadonna Drillo har også ofte likt å møte de store stjernene - aller helst en primadonna som skal borti ballen hele tida. Den mest kjente spilleren til Ukraina er utvilsomt Andrej Sjevtsjenko, Dinamo Kiev-spissen med fortid i AC Milan og Chelsea.

Men Olsen gleder seg ikke spesielt til å møte Sjevtsjenko.

- Det er mulig han kan sies å være litt «over the hill», men han ser bra ut på landslaget. Og han er ingen primadonna, uten at jeg kjenner ham. Men han ikke så stor stjerne på det laget der, det er flere gode spillere, sier Drillo.

Drillo vurderer likevel å gi Henning Hauger i oppdrag å ta ut Sjevtsjenko, som gjerne oppsøker rommet mellom motstanderens midtbane og forsvar.

- Ukraina kommer til å oppsøke mellomrommet hyppig, og det i stor grad ved Sjevtsjenko. Derfor kan det helle mot at vi spiller en klar 4-1-4-1 der Henning Hauger skal ta ham ut, sier Olsen til NTB.

Landslagssjefen sier det blir «minst to endringer» på laget i forhold til mot Montenegro. Ikke så oppsiktsvekkende, i og med at lørdagens debutanter Jonathan Parr og Ruben Yttergård Jensen verken var tatt ut til mer enn én kamp.

Dessuten dro begge hjem skader mot Montenegro.

Riise-brødrene tilbake Brødrene Riise er inne i troppen etter yngstebror Bjørn Helges bryllup i helga, og at John Arne starter mot Ukraina synes ganske klart.

- Vi må se litt mer på Bjørn Helge, sier Drillo.

I Fulham har han fått lite spilletid den siste sesongen, og så skal selvsagt bryllupet ut av hodet.

- Vi får se på onsdag. Jeg føler meg ikke sliten i alle fall. Vi møter et bra lag, og jeg gleder meg veldig, sier Bjørn Helge Riise til Dagbladet.

Han utsetter i alle fall bryllupsreisen til kampen er unnagjort - om det blir spilletid fra start eller ei.

- Men så drar vi til Maldivene torsdag morgen, sier den nygifte.

PÅ JAKT ETTER NUMMER 35: Egil Drillo Olsen ledet Norge i sin 34. strake hjemmekamp uten tap på lørdag. Onsdag tror han det blir vanskeligere. 
Foto: Erlend Aas, Scanpix
PÅ JAKT ETTER NUMMER 35: Egil Drillo Olsen ledet Norge i sin 34. strake hjemmekamp uten tap på lørdag. Onsdag tror han det blir vanskeligere. Foto: Erlend Aas, Scanpix Vis mer