Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er endelig noe du kan glede deg over, Moyes

Nominert til månedens manager for desember.

KAN BLI MÅNEDENS MANAGER: David Moyes og Manchester United har tapt tre kamper på rad i januar, men i sesember gjorde laget det langt bedre. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL / NTB Scanpix
KAN BLI MÅNEDENS MANAGER: David Moyes og Manchester United har tapt tre kamper på rad i januar, men i sesember gjorde laget det langt bedre. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL / NTB Scanpix Vis mer

Manchester United-sjef David Moyes har fått en tung start på 2014, men kan glede seg over å være blant de nominerte til månedens manager for desember.

Siden 1. nyttårsdag har skotten sett laget sitt tape tre av tre kamper (samtlige 1-2). Det er en kontrast til innspurten United hadde i 2013. I løpet av årets sju siste kamper vant rødtrøyene fire, spilte én uavgjort og tapte to ganger.

Det var nok til å gjøre Moyes til en av kandidatene til månedens Premier League-manager for desember.

50-åringen er nominert sammen med Manchester City-mangaer Manuel Pellegrini, som gikk ubeseiret gjennom desember. Også Chelseas José Mourinho og Evertons Roberto Martinez er på nominasjonslisten.

United startet desember med 2-2 borte mot Tottenham. Deretter ble det 0-1-tap hjemme mot Everton og Newcastle. Moyes' menn slo så tilbake med fire strake seirer mot Aston Villa, West Ham, Hull og Norwich før det ble nytt hjemmetap for Tottenham 1. nyttårsdag.

Swansea slo sist helg ut United i FA-cupen, mens Sunderland leder 2-1 etter første kamp i ligacupsemifinalen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media