PÅ VEI TIL NY KLUBB: Moldes midtstopper Vegard Forren på Manchester flyplass tidligere i kveld. Han skal trene med  Liverpool i morgen formiddag.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
PÅ VEI TIL NY KLUBB: Moldes midtstopper Vegard Forren på Manchester flyplass tidligere i kveld. Han skal trene med Liverpool i morgen formiddag. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Her er Forren i Manchester

Trener med Liverpool i morgen.

(Dagbladet): Her har Vegard Forren akkurat satt sine bein på engelsk jord. I morgen skal han trene med Liverpool, ifølge flere engelske aviser.

Tidligere i kveld meldte TV 2 at Molde hadde akseptert et bud fra Liverpool på Forren, og at Molde-stopperen skulle gjennomgå den medisinske testen i dag.

Det skal ifølge flere kilder ikke stemme.

Nært Southampton
- Vi har ikke akseptert bud fra noen på Vegard Forren, skriver Nordstrand Jacobsen i en SMS til Romsdals Budstikke.

Etter det Dagbladet erfarer er Molde i tett dialog med Southampton om en overgang for Forren. Ifølge kilder skal sørkystklubben være svært nær en avtale med Molde.

Sjuende nordmann
Om overgangen til Liverpool blir noe av, blir Forren den sjuende norske spilleren som ikler seg den røde drakta. Fra før har Stig Inge Bjørnebye, Vegard Heggem, Frode Kippe, Bjørn Tore Kvarme, Øyvind Leonhardsen og John Arne Risse holdt hus på Anfield.

- Det er en stor klubb med en stolt historie. Det er alltid spennende med nordmenn der, sier TV 2-kommentator Øyvind Alsaker til Dagbladet.

- Det lukter litt backup for Daniel Agger her. I alle fall i utgangspunktet. Jeg har vondt for å se Agger og Forren som stopperpar. Men Agger kan spille back, der har Liverpool også problemer. Det kan være den raskeste veien inn på laget for Forren, at Agger skyves ut på backen. Martin Skrtel og Forren som stopperpar virker også underlig. Agger er tross alt en meget rutinert og stabil stopper i Premier League.

• Verken Vegard Forrens agent eller ledelsen i Molde Fotballklubb har besvart Dagbladets henvendelser i kveld.