TJENER GODT: Pål Breen i Vålerenga, Ingebrikt Steen Jensen i Stabæk og Nils Skutle i Rosenborg har alle skattbar inntekt på mer enn én million kroner.Montasje: Dagbladet
TJENER GODT: Pål Breen i Vålerenga, Ingebrikt Steen Jensen i Stabæk og Nils Skutle i Rosenborg har alle skattbar inntekt på mer enn én million kroner.Montasje: DagbladetVis mer

Her er fotballfolk som ikke sliter med økonomien

Sjekk hva fotballtoppene i Norge tjener.

(Dagbladet): I England er det vanlig å lage topplister over formuene til fotballens eiere og bakmenn. I verdens rikeste liga snakker vi helt andre summer enn det fotballens maktmennesker i Norge har, men de norske pampene sliter ikke akkurat med økonomien de heller.

For selv om fotballklubbene deres sliter i tung økonomisk motbakke gjør ikke lederne det.

Både Strømsgodset, Tromsø, Viking, Sarpsborg 08, Rosenborg, Vålerenga og Start lønner sine sjefer med mer enn én million kroner i året. Og resten av klubbene ligger ikke så langt bak det heller.

Lista under baserer seg på skattbar inntekt og gjenspeiler ikke den reelle økonomiske situasjonen. Molde-investor Kjell Inge Røkke er en av dem som står oppført med null i skattbar inntekt, men Røkke sliter neppe med å betale strømregningen sin denne vinteren heller.