Her er Gerrard på vei inn i retten

Mens lagkameratene landet i Thailand.

MÅ FORKLARE SEG: Steven Gerrard på vei inn i rettslokalet i Liverpool. I mellomtida er lagkameratene i Thailand på treningsleir. Foto: Tony Spencer / AFP.
MÅ FORKLARE SEG: Steven Gerrard på vei inn i rettslokalet i Liverpool. I mellomtida er lagkameratene i Thailand på treningsleir. Foto: Tony Spencer / AFP.Vis mer

(Dagbladet.no): Mens lagkameratene landet i Bangkok i formiddag, ruslet Liverpool-kaptein Steven Gerrard inn i et rettslokale i Liverpool.

Der må 29-åringen forklare seg om sin rolle i en slåsskamp hvor en 34-åring ble banket opp i desember i fjor.

Basketaket, som fant sted på utestedet Lounge inn i Southport , endte med at 34-åringen ble sendt til sykehus med ansiktsskader.

Overfallstiltalen mot Gerrard ble droppet, men Gerrard risikerer fortsatt fengsel.

Ytterligere seks personer er tiltalt for å ha deltatt i slagsmålet, og rettsaken antatt å vare i over to uker, melder BBC.

Etter å ha tapt for Rapid Wien søndag, med Gerrard på banen i én omgang, spiller Liverpool mot Thailand kommende onsdag.

Etter all sannsynlighet mister Liverpool-kapteinen både Thailand-kampen, og testkampen mot Siganpore på søndag.

2.august spiller Liverpool mot Espanyol i Spania. Tre dager senere kommer Rafael Benitez' menn til Oslo, hvor de skal måle krefter med Lyn.

PÅ TRENINGSLEIR: Fernando Torres og Javier Mascherano på vei inn i spillerhotellet i Bangkok. Foto: Kerek Wongsa / REUTERS.
PÅ TRENINGSLEIR: Fernando Torres og Javier Mascherano på vei inn i spillerhotellet i Bangkok. Foto: Kerek Wongsa / REUTERS. Vis mer