Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er gratisspillerne i Tippeligaen

I den norske Tippeligaen florerer det med gode spillere som står uten kontrakter etter årets sesong. Her er en komplett oversikt.

Brann

Klubben har signert nye kontrakter med alle sine spillere. Assistenttrener Tor Thodesen sier at det allerede jobbes med forlengelse av de avtalene som går ut i 2001.

Bodø Glimt

Clas André Guttulsrød (29), Helge Aune (26),

Aasmund Bjørkan (27),

Thor Mikalsen (27) og

Andreas Evjen (31). Trener Dag Oppjordsmoen sier at klubben er i dialog med spillerne angående eventuelt nye kontrakter.

Bryne

Rune Medalen (30), Jørgen Rangnes (28),

Eivind Karlsbakk (25), Hallgeir Hinna (29), Kenneth Giske (24) og Stian Larsen (27).

Enkelte av disse spillerne vil få tilbud om nye kontrakter, ifølge trener Kenneth Rosén.

FK Haugesund

Jarle Wee (27) og Knut Ystaas (25) blir begge Bosman-spillere. Trener Åge Steen sier at deres prestasjoner vurderes kontinuerlig, men det er usikkert om de tilbys ny kontrakt.

Lillestrøm

Runar Kristinsson (31) forsvinner til Lokeren. Lillestrøm-trener Arne Erlandsen ønsker å beholde både Magnus Kihlberg (27) og Torgeir Bjarmann (32).

Sistnevnte er ønsket av to østerrikske klubber.

Molde

Freddy dos Santos (23) har lenge vært i dialog med Molde, og klubben ønsker å ha ham med videre.

Moss

Jerry Månsson (28) og Christian Petersen (22) er begge Bosman-spillere. Trener Knut Torbjørn Eggen forteller at det ikke er avgjort om de blir værende i klubben.

Odd Grenland

Sami Mahlio (28) og Tor Gunnar Johnsen (28) er de to eneste Bosman-spillerne. Flere spillere har kontrakter som går ut i 2001.

Rosenborg

Bent Skammmelsrud (34) signerer for et år om gangen, men han blir nok værende i Trondheim.

Stabæk

Petter Belsviks (32) kontrakt gikk ut etter sesongen, men han har allerede reist til Rosenborg.

David Hanssens (23) og Axel Kolles (27) kontrakter går ut etter denne sesongen. Begge får sannsynligvis tilbud om nye kontrakter.

Start

Terje Leonhardsen (23), Kristian Sørli (23),

Bjørn Stephansen (26) og Helge Bjønsaas (32). Alle fire forhandler med Start om nye kontrakter. I tillegg går kontraktene til Bjørn Stephansen (26) og Svein Kloster (29) ut.

Tromsø

Morten Kræmer (32) skal være enig med TIL om signering av en ny ettårskontrakt.

Viking

Lars Gaute Bø (36) vurderer om han skal ta nok et år i klubben. Gunnar Aase (28) må overbevise for å få ny kontrakt. Frode Hansen (27), Odd Arne Espevoll (23) og Jørgen Tengesdal (21) får sannsynligvis nye tilbud. Erik Fuglestad (25) håper på proffkontrakt i utlandet. Keeper Tore Snørteland (24) mistrives med å sitte på benken. Rikhardur Dadason (28) har allerede skrevet under for Stoke. Audun Helgason (25) er klar for Lokeren.

Vålerenga

Pascal Simpson (29) håper på tilbud fra utlandet. Fredrik Thorsen (24) er Bosman-spiller.

Dag Riisnæs (30) forlater klubben uansett etter sesongen. Jon Eirik Ødegaard (27) har tilbud fra Moss. Gamletrener Jahn Halvor Halvorsen i Start er også interessert. Joachim Walltin (26) er ønsket i Moss.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media