Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er «hekkejomfruen» i buksa til Thomas Ulsrud

Reiser ikke tomhendt fra OL.

OL-GAVE: Bobkjøreren og tidligere hekkeløper Lolo Jones viser stolt fra et par klovnebukser. Det var en gave fra de norske curlinggutta og skip Thomas Ulsrud. Foto: NTB Scanpix
OL-GAVE: Bobkjøreren og tidligere hekkeløper Lolo Jones viser stolt fra et par klovnebukser. Det var en gave fra de norske curlinggutta og skip Thomas Ulsrud. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Bobkjøreren Lolo Jones (31) lyktes ikke i OL og endte til slutt på en 11. plass i toerbob. Dermed røk drømmen om OL-medalje for den tidligere hekkeløperen.

Men hun reiser likevel fra Sotsji ett par klovnebukser rikere.

MEDALJEN GLAPP, MEN.. Lolo Jones la opp som hekkeløper, og ønsket å ta OL-medalje i bob. Det klarte hun ikke. Foto:    AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL
MEDALJEN GLAPP, MEN.. Lolo Jones la opp som hekkeløper, og ønsket å ta OL-medalje i bob. Det klarte hun ikke. Foto: AFP PHOTO / JOHN MACDOUGALL Vis mer

På sin Twitter-profil har Jones lagt ut et bilde av seg selv i buksa som tidligere i OL tilhørte de norske curlinggutta.

- Norske curlingbukser. Ser fram til å feie kjøkkengulvet i disse, skriver hun.

Curling-fan Det var TV 2 som i går overleverte de berømte buksene til bobkjøreren.


Jones ble nummer fire i sommer-OL i London på 100 meter hekk og har tidligere uttalt at hun skal være jomfru fram til hun møter mannen i sitt liv.

Tidligere i vinter uttrykte hun begeistring for de norske curlinggutta.

Og i går fikk hun klovnebuksa til skip Thomas Ulsrud.

Glad jomfru - Problemet er at de ikke er vasket ennå. Så her er det litt herresvette. Men jeg regner med at hun er vant til tighte kondomdresser i bob, så hun klarer vel dette også. Det er jeg som har brukt dem, det blir en gave fra de norske curlinggutta, sa Ulsrud til TV 2.

Jones så ikke på det som et problem.

- Det går greit, men hvem har brukt de da? Thomas Ulsrud? Hvis han er single skulle han lagt igjen nummeret sitt! Dette gjorde kvelden min. Det er mange ting å ta med seg fra OL, selv om man ikke tar medalje, sa Lolo Jones til OL-kanalen.

SKUFFET:  Jazmine Fenlator og Lolo Jones. Foto:  AFP PHOTO / LEON NEAL
SKUFFET: Jazmine Fenlator og Lolo Jones. Foto: AFP PHOTO / LEON NEAL Vis mer
Hele Norges coronakart