Her er jeg, Rosenborg!

Hamrén feirer seriemesterskapet. Om ni dager er han i RBK.

(Dagbladet.no): Erik Hamrén vil vinke farvel til Aalborg de neste dagene, med to åpne bussturer gjennom byens sentrum. Så er han klar for RBK.

For i kveld ble Aab seriemestre etter hjemmeseier 2-0 mot Brøndby. Det sikert tittelen med to runder igjen å spille. Da var det på tide å hilse på fruen igjen for herr Hamrén. Han løp mot tribunen og kastet seg i armene på en kvinne - som heldigvis er hans kone.

- De to siste årene har jeg sett mer til (assistenttrener journ. anm)Allan Kuhn enn min kone, derfor ville jeg ha henne med i feiringen, sier Hamrén til Ekstrabladet etter seieren.

Om ni dager er han i RBK.

Målscorer Kasper Risgaard sikret seieren med sitt 2-0-mål, etter at hjemmelaget tok ledelsen med et selvmål. Han sier seriemesterskapet så absoutt er fortjent.

- Vi to mer enn 60 poeng på de siste 25 rundene. Det er dypt imponerende. Ok, vi hadde gummibein og var nervøse mot FCK mandag, men mot Brøndby viste vi vår karakter, sier Risgaard.

Seier til Ståle

Ståle Solbakkens FCK vant sin kamp mot Viborg med 3-0, etter blant annet to mål fra Ailton Almeida, og sendte motstanderne ned en divisjon sammen med Lyngby. Viborg har vært i den øverste divisjon de ti siste sesongene.

SERIEMESTER: Erik Hamren ble hyllet av fansen også forrige uke, før tapet for FCK, men nå kan svensken virkelig slippe seg løs. 2-0-seieren i kveld betyr at laget hans har vunnet den danske serien. Foto: ARNT E. FOLVIK
SERIEMESTER: Erik Hamren ble hyllet av fansen også forrige uke, før tapet for FCK, men nå kan svensken virkelig slippe seg løs. 2-0-seieren i kveld betyr at laget hans har vunnet den danske serien. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

- Det var bra for ham og bra for oss. Ja det var bra oss alle, sier Solbakken om dette var brasilianerens gjennombrudd i FCK-trøya.

AGF fra Århus levde også lenge farlig i dansk superliga, men sikret seg fortsatt kontrakt med 1-0-seieren over Esbjerg.

Her er jeg, Rosenborg!