Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er julegaven til Stabæk-fansen

Kaptein Morten Skjønsberg blir minst ett år til.

 FEIRER 2015-MEDALJE:  Satbæk-kaptein Morten Morrisbak Skjønsberg inviterer Stabæk-fans på fest etter 3-2 seier over Start og overraskende bronsemedalje sist sesong. Foto: Fredrik Varfjell, NTB Scanpix.
FEIRER 2015-MEDALJE: Satbæk-kaptein Morten Morrisbak Skjønsberg inviterer Stabæk-fans på fest etter 3-2 seier over Start og overraskende bronsemedalje sist sesong. Foto: Fredrik Varfjell, NTB Scanpix. Vis mer

Stabæk for årets julegave til fansen da det ble klart at kaptein Morten Skjønsberg bluir værende i minst ett år til.

- Det kom vel ikke som en stor bombe. Stabæk er klubben min, og jeg håper og tror vi kan få til noe spennende den kommende sesongen også. Jeg gleder meg til å komme tilbake i januar og begynne jobben på feltet, sier Skjønsberg til Stabak.no.

32-åringen har forhandlet med klubben om en ny avtale den siste tida, og lille julaften ble det klart at en han fortsetter for bærumslaget i minst ett år til.

- Gøy også i 2016
- Det er fortsatt gøy å spille fotball, og jeg er sikker på at vi skal få det gøy neste år, sier midtstopperen.

Sportssjef Inge André Olsen er glad for at kapteinen ikke legger fotballskoene på hylla helt ennå.

- Morten er en lokal gutt, en kulturbærer som det har vært viktig for oss å forlenge med. Han er en rollemodell både på og utenfor banen, og et godt eksempel og forbilde for mange av våre unge spillere, sier Olsen.

(NTB).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
503 Service Unavailable
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media