Her er Kristins drøm for stafetten

Jentenes stafett direkte torsdag kl. 07.00.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SAPPORO (Dagbladet.no): I går kveld satte jentenes stafettlag seg ned og diskuterte hvem som skulle gå hvilke etapper i morgen tidlig.

Og som Dagbladet.no skrev i går, endte junioren Astrid Jacobsen opp med ankeretappen da Bjørgen ikke orket ansvaret. I utgangspunktet ville nemlig ingen gå ankeretappen, men Jacobsen var den som var minst uvillig.

- Vi diskuterte hva som ville være det beste for laget, og ikke hva som ville være det beste for hver løper, sier Kristin Størmer Steira til Dagbladet.no.

Det beste for det norske laget er åpenbart å sende spurtsterke Jacobsen ut til slutt.

- Jeg tror nok noen av lagene kommer til å prøve å kjøre av Norge om det er jevnt ut på siste etappe. De har nok fått med seg hvor god Astrid er i spurten nå, smiler tana-jenta.

- Både Finland, Russland, og Italia vil nok helst avgjøre stafetten før en spurt, mens svenskene har Britta Norgren på siste og vil nok spurte.

I går fortalte Astrid til Dagbladet.no at hun nok ville være helt vrak i morgen om hun skulle gå ankeretappen. På bakgrunn av det har Steira et drømmescenario når hun klapper debutanten på skulderen etter tredje etappe:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer