Her er Kvalheims nye julekort

STAVANGER (Dagbladet): Jan Kvalheim (38) fikk lyst til å gjøre noe sprøtt for å overraske venner og familie til jul i fjor. Derfor trykte han opp 110 julekort med bilde av seg og prinsesse Märtha Louise. I går sikret han seg et nytt.

Da møttes de to igjen i Stavanger i forbindelse med World Tour i sandvolleyball. Her forteller sandvolleyballspilleren om bakgrunnen for det lille opptrinnet:

- Jeg tok et bilde sammen med prinsessen under Sydney-OL i fjor. Jeg bestemte meg for å lage en liten morsomhet ut av episoden, sier Jan Kvalheim til Dagbladet.

Derfor sendte han ut en hel bunke julekort med bilde av Märtha Louise og seg selv.

Likte påfunnet

Sandvolleyballspilleren var ikke mindre freidig enn at han også sendte et kort til prinsessen.

- Jeg sendte et kort med en lengre forklarende tekst til påfunnet mitt, og jeg spurte om hun hadde sett kortet, sier Kvalheim.

En stund seinere fikk han svar fra prinsessen.

- Märtha Louise tok påfunnet mitt med godt humør, sier Kvalheim.

- Likte vennene dine kortet?

- Ja, de sier at det er det beste julekortet de noen gang har fått, sier Kvalheim.

Spiste breiflabb

I går spiste han breiflabb sammen med Märtha Louise og 12 andre på NB Sørensen i Vågen i Stavanger. Bjørn Maaseide, Sponsor Service-sjefen Terje Bogen og Stavangers ordfører Leif Johan Sevland spiste også sammen med prinsessen.

Etter middagen tok en smørblid prinsesse en spasertur langs kaien til sandvolleyballarenaen i andre enden av Vågen.

Flere ganger underveis på spaserturen stoppet prinsessen for å posere for de frammøtte fotografene.

Da prinsessen gikk forbi den ene spillebanen, der Vegard Høidalen og Jørre Kjemperud holdt på med et Eurosport-intervju, sendte hun lange blikk. Kjemperud var opptatt med TV-kameraer, mens Høidalen sendte flere blikk tilbake. De snakket imidlertid ikke sammen før seinere på dagen.

Delte ut premien

Märtha Louise fortsatte videre til spillearenaen, og da hun entret finalearenaen fikk hun stormende applaus fra cirka 3000 tilskuere.

Prinsessen så ut til å kose seg skikkelig på tribunen. Hun tok bølgen sammen med tilskuerne, og uttalte følgende via tribunespeakeren:

- Det er kjekt å se på. Stavanger er en flott by og publikum er fantastiske.

Prinsessen så både bronsefinalen og finalen fra VIP-plassen på hovedtribunen før hun delte ut premien til det vinnende laget.

<B>ÅRETS JULEKORT:</B> Dette er motivet på Jan Kvalheims nye julekort. Prinsesse Märtha Louise stilte villig opp sammen med Jan Kvalheim (t.h.) og Bjørn Maaseide.
<B>FJORÅRETS JULEKORT:</B> Julekort med hilsen fra Jan & Märtha havnet i postkassene til Jan Kvalheims venner og kjente i fjor.