Her er lagene i futsal-serien

10 klubber.

Lagene er tatt ut på bakgrunn av sportslige prestasjoner og meritter i de nåværende regionale seriene i innendørsfotball. Oslo-avdelingen er representert med tre lag, da det vurderes at nivåhevingen og nivåutjevningen er kommet lengst i denne avdelingen.

Bergen-, Stavanger- og Trondheim-avdelingen er alle representert med to lag. Kristiansand-avdelingen er representert med ett lag, da det vurderes at nivåhevingen og nivåutjevningen i denne avdelingen ikke er kommet like langt som i de andre norske avdelingene.

– Etableringen av den landsdekkende toppserien er et viktig steg videre for sporten. Lagene som er tatt ut har i en årrekke vist stabile resultater og en generelt god lagutvikling i elitesatsingen, sier leder Frank Horn Hartvedt i Indoor Football Scandinavia (IFS).

I den nye toppserien vil norsk mester kåres. Norgesmesteren og skandinavisk mester vil være kvalifisert for europacup for klubblag i regi av Det europeiske futsalforbundet (UEFS).

Følgende lag er tatt ut til den norske toppserien som starter i 2007: Haugerud Futsal, Oslo Futsal, Horten Futsal, Nidaros Futsal, Vega Futsal, RA Bergen Futsal, Sogn Futsal, Sør-Rogaland Futsal, Sola Futsal, Indre Agder Futsal.

(ANB)

SKANDINAVISKE MESTERE: Haugerud er med i den nye futsalserien. Det er også tapende finalist Vega.