Her er lagene Norge møter i mellomspillet

Er allerede klart.

LYON (Dagbladet.no): Selv alle lagene har én kamp igjen i gruppespillet, er det allerede klart hvem Norge møter i mellomspillet i Metz.

De norske jentene har to seire allerede, og er sikret avansement. I kveld kommer trolig seier nummer tre, mot Østerrike.

Marit Breiviks jenter skal i mellomspillet møte de to beste lagene fra gruppene A og B.

Frankrike

Hjemmefavorittene har to strake seire i gruppe A, og hadde ingen problemer mot verken Argentina eller Kasakhtstan. Spesielt siden mesterskapet går her i Frankrike er dette laget et mulig finalelag.

Kroatia

Har også full pott etter de to første kampene, og møter Frankrike i kveld til kamp om gruppeseieren. Kroatene har scoret et par mer enn de franske jentene, men de er betydelig svakere bakover på banen. Frankrike stikker trolig av med gruppeseieren.

Russland

VENTER PÅ TREKNING: Håndballjentenes mulige motstandere er allerede klar, når det er igjen én kamp av gruppespillet i VM. Foto: Scanpix
VENTER PÅ TREKNING: Håndballjentenes mulige motstandere er allerede klar, når det er igjen én kamp av gruppespillet i VM. Foto: Scanpix Vis mer

VMs aller største forhåndsfavoritt sleit lenge med Makedonia i åpningskampen, før de rykket i fra og vant med fem. I går banket russerne Australia 40-7. Russerne kan i teorien ryke ut, hvis de taper for Brasil og Makedonia slår Australia. Det siste kommer helt sikkert til å skje, men Evgenij Trefilovs jenter taper neppe mot Brasil.

Makedonia

Neste års EM-arrangør slo Brasil i går kveld, og sikret seg med det en plass i mellomrunden. For de taper ikke kveldens kamp mot Australia.

Det er også klar hvilke seks lag som går videre til den andre mellomspillgruppa. Romania, Polen, Ungarn, Spania, Sør-Korea og Tyskland har alle fire poeng etter de to første kampene - og er sikret avansement.