Her er lagene Norge møter i mellomspillet

Er allerede klart.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LYON (Dagbladet.no): Selv alle lagene har én kamp igjen i gruppespillet, er det allerede klart hvem Norge møter i mellomspillet i Metz.

De norske jentene har to seire allerede, og er sikret avansement. I kveld kommer trolig seier nummer tre, mot Østerrike.

Marit Breiviks jenter skal i mellomspillet møte de to beste lagene fra gruppene A og B.

Frankrike

Hjemmefavorittene har to strake seire i gruppe A, og hadde ingen problemer mot verken Argentina eller Kasakhtstan. Spesielt siden mesterskapet går her i Frankrike er dette laget et mulig finalelag.

Kroatia

Har også full pott etter de to første kampene, og møter Frankrike i kveld til kamp om gruppeseieren. Kroatene har scoret et par mer enn de franske jentene, men de er betydelig svakere bakover på banen. Frankrike stikker trolig av med gruppeseieren.

Russland

VMs aller største forhåndsfavoritt sleit lenge med Makedonia i åpningskampen, før de rykket i fra og vant med fem. I går banket russerne Australia 40-7. Russerne kan i teorien ryke ut, hvis de taper for Brasil og Makedonia slår Australia. Det siste kommer helt sikkert til å skje, men Evgenij Trefilovs jenter taper neppe mot Brasil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer