Her er landslagsguttas Premier League-tips

Sett opp din egen tabell og vinn England-tur.

PREMIER LEAGUE-VETERAN: Morten Gamst Pedersen har åtte sesonger i Premier League bak seg. Han er en av fire landslagsproffer som tror Manchester United gjenerobrer tronen i Premier League. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix
PREMIER LEAGUE-VETERAN: Morten Gamst Pedersen har åtte sesonger i Premier League bak seg. Han er en av fire landslagsproffer som tror Manchester United gjenerobrer tronen i Premier League. Foto: Krister Sørbø / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Se Norge - Hellas kl. 20: Kjøp tilgang og se landskampen vårt Fotballstudio. Kampen inngår i fotballabonnementet, som inkluderer blant annet alle kamper i Tippeligaen.

ULLEVAAL (Dagbladet): Som i fjor og året før inviterer Dagbladet deg til tabellkonkurranse om Premier League.

Plasser de 20 lagene på tabellen over, og du er med i kampen om en fotballreise til England for to. Premien er verd 10 000 kroner og leveres av Steve Perryman Sport Travel.

Vinneren i tabellkonkurransen er den som treffer med flest lagplasseringer, eller har flest lag nærmest fasiten ved sesongslutt (se egen faktaboks med regler).

England-kobling Det norske fotballandslaget har to Premier League-proffer i Fulham-duoen Brede Hangeland og John Arne Riise.

Men langt flere av gutta med flagget på brystet har en eller annen sterk kobling til engelsk fotball.

Før avspark i vennskapskampen mot Hellas i kveld leverer hele åtte landslagsmenn sine gull- og topp 4-tips - som du kan la deg inspirere av når du selv fører opp alle lagene i skjemaet over.

I tillegg har Norge-spillerne fått spørsmål om hvem som blir toppscorer i det mange omtaler som verdens mest spennende fotballiga.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer