<strong>VILL FEIRING:</strong> Aleksander Melgalvis og resten av Lillestrøm feiret cupgullet i kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
VILL FEIRING: Aleksander Melgalvis og resten av Lillestrøm feiret cupgullet i kveld. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Aleksander Melgalvis kastet klærne

Her er Lillestrøm-spilleren i full gang med å kaste klærne

God stemning hos cupmesteren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Frode Kippe ble den store helten da Lillestrøm tok sin sjette cupseier søndag. De slo Sarpsborg 08 3-2.

Feiringen var naturligvis deretter. På feiringen hjemme på Lillestrøm stjal Aleksander Melgalvis (28) showet på scenen og satte i gang et lite strippeshow, til stor jubel fra både lagkamerater og andre frammøtte.

Til slutt var det bare pokalen som skjulte LSK-spillerens edlere deler.

- Gratulerer, alle sammen, med cupmesterskapet, avsluttet Melgalvis foran den oppmøtte fansen, ifølge VG.

Overfor Dagbladet forteller 28-åringen at det hele skjedde relativt spontant, men likevel at stuntet falt i god jord hos lagkameratene.

<strong>GOD STEMNING:</strong> På Lillestrøms gullfeiring. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
GOD STEMNING: På Lillestrøms gullfeiring. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

Eliteseriedebuten

Melgalvis spilte fra start på midtbanen til Lillestrøm, som etter scoringer fra Mats Haakenstad, Frode Kippe og Simen Kind Mikaelsen.

For Melgalvis var det litt ekstra spesielt. 28-åringen fikk sin Eliteserie-debut i vår, og fikk allerede i sin første sesong på toppnivå spille - og vinne - en cupfinale.

- Det er noe jeg ikke trodde jeg skulle få være med og oppleve. Det er et stykke fra å spille der og komme seg til en cupfinale. Jeg hadde nok ikke trodd det, sa Melgalvis til Dagbladet da finalen var sikret tidligere i høst.

- Det har kanskje gått utover det man kunne forvente. Jeg tror kanskje det var en fordel at jeg var 27 år også, for da har jeg mer rutine. Da er det lettere å ta nivået med en gang. Men det finnes ingen fasit, for min egen del må jeg bare si at jeg er glad for at det har gått bra, sier Melgalvis.

Spennende

Simen Kind Mikalsen og Mats Haakenstad sendte Lillestrøm opp i 2-0-ledelse etter bare elleve minutter. Det første målet var offside, noe dommer Ola Hobber Nilsen innrømmet etterpå.

Patrick Mortensen satte fyr på finalen igjen da han reduserte til 1-2 etter 24 minutter. I andre omgang økte Frode Kippe til 3-1 da knapt timen var spilt. Han var også involvert i det påfølgende selvmålet, men 3-2 sto seg kampen ut.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer