Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Her er lista. Se hvem Martin Ødegaard danner Champions League-troppen med

Se hvem de andre klubbene har meldt inn.

 REGISTRERT:  På Uefas hjemmeside ligger nå Martin Ødegaard inne blant de registrerte Real Madrid-spillerne. Foto: Getty Images.
REGISTRERT: På Uefas hjemmeside ligger nå Martin Ødegaard inne blant de registrerte Real Madrid-spillerne. Foto: Getty Images. Vis mer

(Dagbladet): De gjenværende klubbene i Champions League hadde frist til i går med å melde inn nye spillere for de gjenværende kampene.

Som Dagbladet fikk bekreftet av Tore Pedersen i går, er Martin Ødegaard inne blant de 25 registrerte Real Madrid-spillerne, som skal kjempe for å vinne turneringen for andre gang på rad. Ødegaard skal spille med nummer 21.

Hver klubb kan registrere opp til tre nye spillere. Hos Real forsvant to ut (Guillermo Varela og Abner), mens to kom inn.

- Det er klart at det er morsomt. Martin er glad for beskjeden, sier pappa Hans Erik til Viasat Sport Sverige.

Troppen Keepere: Iker Casillas, Keylor Navas, Fernando Pacheco.

Forsvar: Raphaël Varane, Pepe, Sergio Ramos, Fabio Coentrao, Marcelo, Dani Carvajal, Alvaro Arbeloa, Nacho.

Midtbane: Sami Khedira, Toni Kroos, James Rodriguez, Gareth Bale, Lucas Silva (ny), Luka Modric, Martin Ødegaard (ny), Isco, Asier Illarramendi.

Angrep: Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Javier Hernandez, Jese, Eero Markkanen.

I tillegg er Raul de Tomas, Alvaro Medran, Alvaro Medran, Lucas Torro, Marcos Llorente, Javier Munoz, Jaime Sanchez, Diego Llorente og Javier Noblejas Hernanz registrert som juniorspillere.

Bony inn Storklubbene som har vært ute og handlet dette januarvinduet har også fått registrert sine nykommere. Hos Arsenal er Olivier Giroud spilleklar for Champions League. Kraftspissen var skadet før jul, og derfor ikke registrert. I tillegg er Francis Coquelin inne sammen med Gabriel Paulista. Joel Campbell, Lukas Podolski og Yaya Sanogo forlot alle klubben i vinter, og er avregistrert.

Wilfried Bony er registrert for turneringen hos Manchester City. Samtidig måtte de lyseblå avregistrere en spiller for å få plass til ham. Det ble ble Stevan Jovetic.

Barcelona har ikke gjort noen endringer i sin tropp, mens Chelsea har fått på plass Juan Cuadrado. Og for de som ønsker å se Fernando Torres spille Champions League-fotball for Atletico, er mulighetene denne våren tilstede.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media