Her er Luis Suarez tilbake på banen

Fikk 13 minutter i debuten.

DEBUTERTE: Luis Suarez fikk spille de 13 siste minuttene da han debuterte for Barcelona i kveld. Barcelona slo meksikanske Leon 6-0 hjemme på Camp Nou. Suarez scoret ikke i løpet av det snaue kvarteret han fikk på banen. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB Scanpix
DEBUTERTE: Luis Suarez fikk spille de 13 siste minuttene da han debuterte for Barcelona i kveld. Barcelona slo meksikanske Leon 6-0 hjemme på Camp Nou. Suarez scoret ikke i løpet av det snaue kvarteret han fikk på banen. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB ScanpixVis mer

• Barcelona - Leon 6-0.

Barcelonas siste oppvarmingskamp før sesongstart ble en enkel affære, med 6-0 seier i Joan Gamper Trophy-kampen mot meksikanske Leon.

Men det var ikke spenningen et stappfullt Camp Nou kom for å se på i kveld.

Får spille treningskamper Kveldens hovedattraksjon var naturligvis Luis Suarez, som fikk sin debut for Barcelona, etter at CAS (idrettens voldgiftsrett) sist torsdag tillot spissen å trene med sine nye lagkamerater etter 750-millionersovergangen fra Liverpool for en drøy måned siden.

For selv om CAS opprettholdt den fire måneder lange utestengelsen av Suarez, for å ha bitt den italienske midtstopperen Giorgio Chiellini under VM-kampen i Natal 24. juni, så fikk spissen i det minste lov til å trene og å spille treningskamper for Barcelona under utestengelsen.

Startet på benken Dermed var det duket for presentasjon av en av verdens beste spisser på Camp Nou i kveld. Suarez startet på benken, mens unge Rafinha (21) fikk æren av å starte på topp sammen med Lionel Messi og Neymar i kveld.

Messi sendte Barcelona i ledelsen etter bare tre minutter, før Neymar fulgte opp med to nettkjenninger før pause. Dermed er det hevet over tvil at Neymar er tilbake for fullt etter ryggskaden han pådro seg under VM på hjemmebane i sommer.

Inn for Rafinha Neymar ble tatt av i pausen, men hjemmepublikummet måtte fortsatt vente en stund på debuten til Luis Suarez.

I stedet satte den nye Barcelona-managereren Luis Enrique inn Munir El Haddadi, som bare brukte ti minutter på å score sitt første av to i andre omgang.

13 minutter før full tid var det derimot klart for Luis Suarez sin debut som Barcelona-spiller. Han kom inn før Rafinha, til ellevill jubel fra tribunen.

Suarez fikk ikke gjort all verden på det snaue kvarteret han spilte, men fikk i det minste vist seg fram for hjemmefansen. Først 25. oktober er Suarez spilleklar i tellende kamper for Barcelona.

Dagen etter det et El Clasico mot erkerivalen Real Madrid...