Her er Luis Suarez tilbake på banen

Fikk 13 minutter i debuten.

DEBUTERTE: Luis Suarez fikk spille de 13 siste minuttene da han debuterte for Barcelona i kveld. Barcelona slo meksikanske Leon 6-0 hjemme på Camp Nou. Suarez scoret ikke i løpet av det snaue kvarteret han fikk på banen. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB Scanpix
DEBUTERTE: Luis Suarez fikk spille de 13 siste minuttene da han debuterte for Barcelona i kveld. Barcelona slo meksikanske Leon 6-0 hjemme på Camp Nou. Suarez scoret ikke i løpet av det snaue kvarteret han fikk på banen. Foto: Emilio Morenatti / AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Barcelona - Leon 6-0.

Barcelonas siste oppvarmingskamp før sesongstart ble en enkel affære, med 6-0 seier i Joan Gamper Trophy-kampen mot meksikanske Leon.

Men det var ikke spenningen et stappfullt Camp Nou kom for å se på i kveld.

Får spille treningskamper Kveldens hovedattraksjon var naturligvis Luis Suarez, som fikk sin debut for Barcelona, etter at CAS (idrettens voldgiftsrett) sist torsdag tillot spissen å trene med sine nye lagkamerater etter 750-millionersovergangen fra Liverpool for en drøy måned siden.

For selv om CAS opprettholdt den fire måneder lange utestengelsen av Suarez, for å ha bitt den italienske midtstopperen Giorgio Chiellini under VM-kampen i Natal 24. juni, så fikk spissen i det minste lov til å trene og å spille treningskamper for Barcelona under utestengelsen.

Startet på benken Dermed var det duket for presentasjon av en av verdens beste spisser på Camp Nou i kveld. Suarez startet på benken, mens unge Rafinha (21) fikk æren av å starte på topp sammen med Lionel Messi og Neymar i kveld.

Messi sendte Barcelona i ledelsen etter bare tre minutter, før Neymar fulgte opp med to nettkjenninger før pause. Dermed er det hevet over tvil at Neymar er tilbake for fullt etter ryggskaden han pådro seg under VM på hjemmebane i sommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer