HER er Lunde Pedersens monsterlår

Skøytesjefen beklager feilen.

DET EKTE LÅRET: Her er Sverre Lunde Pedersens lår etter 10 000 meter på skøyter i Heerenveen i februar.Foto: Norges Skøyteforbund
DET EKTE LÅRET: Her er Sverre Lunde Pedersens lår etter 10 000 meter på skøyter i Heerenveen i februar.Foto: Norges Skøyteforbund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dagens Dagbladet trykker vi et bilde av det som skulle være Sverre Lunde Pedersens lår etter titusenmeteren i enkeltdistanse-VM i Heerenveen i februar. Saken er også lagt ut på nett.

De så ganske riktig helt syke ut.

Problemet? Det var ikke Sverre Lunde Pedersens lår.

Har det ikke bra Bildene Dagbladet har satt på trykk i dag er egentlig en syklists lår. Bildene fikk Dagbladet tilsendt av generalsekretæren i Norges Skøyteforbund, Halvor Lauvstad.

- Jeg har det helt jævlig nå. Dette er bare min feil, ingen andres, ingen trenere, journalister eller andre som har skylda for dette. Jeg har gjort en drit dårlig jobb, og hadde jeg vært sjefen min burde jeg vel sendt meg selv hjem fra jobben nå, sier Lauvstad til Dagbladet.

Forklaringen på generalsekretærens blunder er som følger.

Under et seminar om treningsfaglige prinsipper i skøytesporten ble det vist fram et bilde av noen monstrøse lår for å illustrere hvordan man blir seende ut når man driver med toppidrett.

Beklager overfor alle Skøyteforbundet hadde allerede tatt flere bilder av Sverre Lunde Pedersens monster-lår, og dermed tenkte Lauvstad at lårene på bildet var av disse lårene. Så sendte ham dem til Dagbladet for å sikre at flere enn dem som var tilstede på treningsseminaret fikk se dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer