Her er målene som fikk Follo til å slå kampfiksing-alarm

Follo ledet 3-0, men 20 minutter seinere lå de under 4-3. Se de mistenkelige målene som gjorde at Follo selv meldte fra til NFF om mulig kampfiksing.

(Dagbladet): Østsiden kunne knapt tro det var mulig, men i hjemmekampen mot Follo, som lå á poeng med serieleder Senja i 2. divisjon avdeling 4, gjennomførte de «noe av det mest utrolige vi har sett på Østsiden stadion»,

I det 65. minutt lå hjemmelaget under 3-0 for Follo, men 20 minutter seinere sto det 4-3:

• 65. min, 1-3: Høyreback Ole Jørgen Karstensen stupheader inn den første reduseringen
• 72. min, 2-3: Marius Slydal header inn et innlegg fra Simen Kristiansen
• 75. min, 3-3: Marius Slydal scorer alene med keeper etter en stikker fra Agron Hoti
• 85. min, 4-3: Kaptein Jørgen Magnusen sluttfører snuoperasjonen når han nikker inn en corner

Follo fikk i etterkant av det forsmedelige tapet informasjon om at det kunne være snakk om kampfiksing og tok informasjonen videre til Norges fotballforbund.

- Jeg kan bekrefte at det er antydninger om kampfiksing i den kampen. Vi tar selvfølgelig dette ekstremt alvorlig, og har brakt all informasjon videre til NFF, sier arbeidende styreleder i Follo, Ole Bjørn Fausa, til Dagbladet.

Se målene selv Ifølge fotballeder i Østsiden, Espen Nilsen, skal det være to Follo-spillere som skal være under mistanke.

Dagbladet kan nå eksklusivt vise målene Østsiden scoret under snuoperasjonen, og som nå har ført til full kampfiksingalarm i norsk fotball.

Du kan dermed se målene selv og gjøre deg opp en mening om du tror det er kampfiksing involvert.

Kan være større skandale Norges fotballforbund (NFF) kommer til å be politiet om å etterforske kampen på grunn av mistanken om kampfiksing og i dag ble førstedivisjonskampen mellom Ull/Kisa og HamKam utsatt på grunn av samme mistanke.

Generalsekretær Kjetil Siem i NFF sier at det ikke er utenkelig at flere kamper er involvert i en større kampfiksingskandale.

- Vi er glade for at Follo reagerte raskt, og kontaktet oss. Vi har også hatt dialog med politiet. Resultatmanipulering er det verste som kan ramme fotballen. Vi vil nå vurdere politianmeldelse, sier generalsekretær Kjetil Siem i NFF.

- Svært alvorlig Follo-kaptein Anders Lübeck har kommet med en uttalelse på klubbens hjemmeside.

- Vi i spillergruppa ser svært alvorlig på de anklager om mulig resultatmanipulering i kampen Østsiden IL - Follo FK, og ønsker en raskest mulig avklaring av faktum i saken. Til tross for at anklagene føles ubehagelige, så ønsker vi å fokusere på å fortsette vår sportslige fremgang, og ber om forståelse og respekt for det, sier kaptein Anders Lübeck på vegne av spillergruppa.

- Vi har full tillit til at klubben og NFF gjør alt de kan for å bringe klarhet i anklagene om resultatmanipulering i kampen mellom Østsiden IL og Follo FK og vi er fornøyde med at klubben umiddelbart tok kontakt med NFF om de påståtte anklagene. Ut over dette har vi ikke noen kommentarer, sier Lübeck

SNUOPERASJON: Follo-keeperen kaster seg forgjeves etter Østsiden-kaptein Jørgen Magnusens heading. Dermed har Østsiden snudd kampen til 4-3.
SNUOPERASJON: Follo-keeperen kaster seg forgjeves etter Østsiden-kaptein Jørgen Magnusens heading. Dermed har Østsiden snudd kampen til 4-3. Vis mer