Her er målene som fikk Wenger til å låse seg inne

Satt alene i 25 minutter etter Bayern-tap.

Arsenal - Bayern München 1-3 (0-2)

(Dagbladet):  Arsenal-sjef Arsene Wenger så sesongens siste pokalsjanse glippe i går kveld. Et tomålstap hjemme mot Bayern München gjør et avansement i Champions League lite sannsynlig.

Fra før er Arsenal distansert i Premier League, mens cupene har gitt sjokktap mot henholdsvis Bradford og Blackburn.

Åtte troféløse år Dermed er det klart: Arsenal-fansen må vente minst et nytt år på et trofé, det siste kom i FA-cupen i 2005.

Etter nederlaget i går var franskmannen så skuffet at han ifølge BBC gikk rett i garderoben uten å ta Bayern-sjef Jupp Heynckes i hånda.

ROET SEG NED: Arsene Wenger mener laget hans ikke får betalt ute på banen. En britisk avis skriver i dag at Arsenal-sjefen måtte roe seg ned i 25 minutter etter Bayern-tapet i går kveld. Foto: AFP  / GLYN KIRK / NTB SCANPIX
ROET SEG NED: Arsene Wenger mener laget hans ikke får betalt ute på banen. En britisk avis skriver i dag at Arsenal-sjefen måtte roe seg ned i 25 minutter etter Bayern-tapet i går kveld. Foto: AFP / GLYN KIRK / NTB SCANPIX Vis mer

Daily Mail i dag skriver at 63-åringen var så nedbrutt etter tapet at han gikk rett til sitt eget private rom ved siden av Arsenal-garderoben. Der ble han i hele 25 minutter.

Sannheten Så dro han til pressekonferansen på Emirates, der han så å si ga opp hele Champions League.

- La oss ikke skjule sannheten, det vil bli veldig vanskelig å gå videre mot et lag av slik kvalitet. Vi skal forsøke å gjøre vårt beste, og håpe at vi har spilt på oss litt selvtillit. For det vi trenger er selvtillit.

Returen går på Allianz Arena i München om tre uker, og innen den tid har Arsenal viktige ligakamper mot blant annet Tottenham og Everton. De matchene er i høyeste grad avgjørende dersom rødtrøyene skal være med i samme turnering neste år, via en plass blant de fire beste i Premier League.

To fronter - Vi har to fronter å kjempe på, men det blir kanskje litt lettere å komme seg tilbake til Champions League. Uansett må vi gi alt og prøve å endre dette i returkampen.

Åtte år uten et trofé har ført til krass kritikk mot Wenger, og seint i går kveld rykket stortalentet Jack Wilshire ut til forsvar for manageren.

Skylder på spillerne - Det har ingenting å gjøre med manageren. Han plasserer oss på banen, så er det opp til oss å prestere. Spillerne må ta ansvar, manageren har vært her i 16 år og han har gjort en god jobb. Det er alltid en mulighet for at vi kan snu dette. Vi trenger tre mål og vi har spillerne som kan gjøre det, så vi må bare vente og se, sier Wilshere.