Her er marerittgruppene RBK kan havne i

Får det tøft.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Rosenborg har så godt som begge beina i Champions League, etter det overbevisende 3-0-resultatet borte mot Tampere i går kveld.

Der venter opp mot 90 millioner kroner.

Og verdens beste klubblag.

Koné vil ha Chelsea

Gårsdagens - og hele Champions League-kvalikens - store helt, Yssouf Koné, sier til Dagbladet i dag at han gjerne vil ha Chelsea i gruppa.

- Jeg vil gjerne spille mot Didier Drogba, som jeg kjenner godt fra Elfenbenskysten. Vi prater sammen når vi møtes, og det hadde vært stilig å oppleve det i Champions League, sier ivorianeren.

Det vil sikkert være stilig og morsomt å møte Chelsea på Lerkendal, men det er ikke sikkert det blir så morsomt sportslig sett.

På grunn av mye slett innsats av norske lag i Europa vil Rosenborgs navn ligge i bollen med de dårligste lagene når gruppene skal trekkes i Monaco 30. august.

Det betyr at det vil komme tre storlag til Lerkendal når høstmørket og duskregnet kommer.

Mestermøter

Et sportslig skrekkscenario for Rosenborg kan være en gruppe som denne:

AC Milan (regjerende Champions League-mester), Sevilla (3. plass i Spania og UEFA-cupmester), Stuttgart (regjerende tysk mester), Rosenborg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer